Меню
Всеукраїнська наукова конференція "Сучасне середовище безпечні умови, ефективні підходи"
2024-03-12

Викладачі Федорова Олена Сергіївна та Снєгірьова Ірина Петрівна прийняли участь у Всеукраїнській онлайн конференції з підвищенням кваліфікації на тему

«Сучасне середовище: безпечні умови, ефективні підходи», що проходила на освітній платформі «РУХ освіта» з 09 по 10 березня 2024р.

Спікер Лозніцька Софія розкрила тему «Безпечне освітнє середовище. Охорона праці в навчальному закладі». Створення безпечного освітнього середовища для здобувачів освіти є важливим завданням, що передбачає ряд складних аспектів. Саме про них йшла мова у темі пані спікера.

Спікер Кіричук Катерина. розкрила тему «Основи підтримки життєдіяльності». Говорили про правила надання першої домедичної допомоги, правила виклику швидкої допомоги та багато іншого актуального у воєнному сьогоденні.

Спікер Гук Катерина розкрила тему «Ефективна комунікація з дітьми з ООП». Говорили про важливість в сучасному світі знаходження підходу до дітей з аутизмом

оскільки це дозволяє створити оптимальне середовище для їхнього розвитку та навчання.

Спікер Курилас Оксана розкрила тему «Успішність педагога: побудова моделі ефективного досягнення цілей та якісного управління часом». Говорили про розвиток особистісних та професійних компетентностей педагогів: стратегії постановки цілей та пріоритетів, професійну самореалізацію педагогів: шляхи постановки цілей та досягнення успіху в освітній діяльності.

page-up