Меню
КРУГЛИЙ СТІЛ ПО ОБГОВОРЕННЮ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 174 «АВТОМАТИЗАЦІЯ, КОМП`ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА РОБОТОТЕХНІКА»
2024-02-28

27 ЛЮТОГО 2024 РОКУ

ВИПУСКОВА ЦИКЛОВА КОМІСІЯ КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМ ТА МЕРЕЖ

ВСП «КРИВОРІЗЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НАУ» ПРОВЕЛА ОНЛАЙН КРУГЛИЙ СТІЛ ПО ОБГОВОРЕННЮ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ

СПЕЦІАЛЬНОСТІ 174 «Автоматизація, комп`ютерно-інтегровані технології та робототехніка »

У заході взяли участь викладачі ЦК КСМ, члени робочих груп, стейкхолдери- роботодавці спеціальності 174 « Автоматизація, комп`ютерно-інтегровані технології та робототехніка» ВСП «Криворізький фаховий коледж НАУ».

Модератори зустрічі – Ірина КРАВЧУК, голова випускової циклової комісії; Ірина ГЛАДИШ, гарант ОПП «Автоматизація, комп`ютерно-інтегровані технології та робототехніка» рівень фаховий молодший бакалавр – ознайомили присутніх зі структурою навчального плану та складниками освітньо-професійної програми підготовки фахового молодшого бакалавра, а також запропонували стейкхолдерам спільно обговорити пропозиції щодо удосконалення якості освіти спеціальності.

Запрошені стейкхолдери:

- Ярослав ГРИНЮК, провідний інженер-електронік "ПІВДГЗК"

- Михайло ТОКОВЕНКО, в.о.заступника начальник сортопрокатного цеху №1 з технології автоматизації "АрселорМіттал"

В процесі обговорення були висвітленні основні завдання ОПП та надано пропозиції щодо удосконалення ОПП в 2024-2025 н.р. спеціальність 174 «Автоматизація, комп`ютерно-інтегровані технології та робототехніка» рівень фаховий молодший бакалавр, що дасть змогу підготувати висококваліфікованих спеціалістів в умовах сучасності.

Такі зустрічі за «круглим столом» відбуваються регулярно та мають на меті постійне вдосконалення ОПП та моніторингу вимог сучасного ринку праці.

Циклова комісія компютерних систем та мереж щиро дякує усім, хто долучився до обговорення.

Адреса для пропозицій та рекомендацій: kravchuk_iv@ukr.net

page-up