Меню
Круглий стіл «Хто Я в майбутній професії»
2023-12-07

07.12.2023 року в рамках тижні ЦК МЛ і ТІ був проведений круглий стіл «Хто Я в майбутній професії» серед здобувачів 1 – 4 курсів спеціальності 275 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)». В заході круглого столу прийняли участь викладачі відділення «Транспортні технології».

Під час обговорення розглянули структуру освітньо-професійної програми спеціальності 275 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)», а саме ще раз було роз’яснено здобувачам освіти, що ОПП спеціальності визначає вимоги до рівня освіти осіб, що навчаються за цією програмою, перелік навчальних дисциплін і логічну послідовність їх вивчення, кількість кредитів ЄКТС, очікувані результати навчання (компетентності), якими повинен оволодіти здобувач відповідного ступеня вищої освіти. Та детально зупинилися на розділі 4 «Придатність до працевлаштування та подальшого навчання» який визначає посади на яких можна працевлаштуватися, отримавши диплом молодшого бакалавру з транспортних технологій.

Здобувачі освіти підготували презентації професій:

- Бочкарьова Валерія, 7-022 група «Диспетчер служби організації перевезень. Чи все так просто?», керівники Снєгірьова І.П., Федорова О.С.

- Селезньова Олена, 7-12 група, «Стражі повітряних доріг», керівник Кравчук Н.В.

- Гульванюк Валерія, 7-001 група, «Моя мрія дає крила», керівники Федорова О.С., Снєгірьова І.П.

- Терьошина Вікторія, 7-001 група, «Логіст – диригент економіки», керівник Кравчук Н.В.

page-up