Меню
Результати участі у XIX Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок». Біологія (Осінь 2023)
2023-11-30

Олімпіада «На урок» | Черкаська спеціалізована школа №3

З 8 вересня по 19 листопада 2023 року проходила Всеукраїнська інтернет-олімпіада від проєкту «На Урок». Інтернет-олімпіада є щорічним інтелектуальним змаганням здобувачів освіти, головна мета якого —підвищити інтерес здобувачів освіти до поглибленого вивчення навчальних дисциплін, стимулювати розвиток інтелектуальних здібностей та залучити обдаровану молодь до самостійної дослідницької роботи.

Здобувачі освіти 7-031 та 7-032 академічних груп (викладач – Альона КИШИНІВСЬКА) також взяли участь в осінній сесії XIX Всеукраїнської інтернет-олімпіаді з біології, під час якої виконували завдання різної складності.

За високий рівень знань Дипломи  II ступеня отримали ГАРКУША Юлія, ЛИХАЧОВ Ярослав, РАЖИК Анна, ШАПОВАЛ Олександра. За креативне та критичне мислення Дипломами III ступеня було нагороджено АНДРЄЄВУ Дар’ю, БАЙРАМОВУ Єлизавету, ВАСИЛЕНКО Мілану, ГЛУШКОВУ Софію, НІКІПЄЛОВУ Наталію, ПРИВАЛОВУ Ельміру, ШИДЛОВСЬКУ Даяну. За старанність та вмотивованість до навчання АСАУЛЕНКО Ксенія, БАЖЕНОВ Михайло, ДЄНІЧЕВ Микита, КОРЕНЯК Поліна, КОСОГОР Аліса, ОЛЕКСЮК Анастасія, СВИСТУН Олександра, ЧЕРНЕГА Кирило отримали сертифікати за участь.

Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок»

Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок»

page-up