Меню
"Підсумки проведення тижня ІМ"
2023-11-27

C:\Users\Lenovo\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\8.jpg

Звіт тижня ЦК ІМ :

20.11.2023 Тиждень ІМ був відкритий відео-презентацією здобувачів освіти про майбутню професію та значення англійської мови.( на сайті коледжа http://kk.nau.edu.ua/news/797 )

C:\Users\Lenovo\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\3.jpg

20.11.2023 Відкрите практичне заняття викладача Зелених О.Ю. група 3-011. Тема заняття: Введення термінології з теми: «Типи операційних систем». Читання та переклад тексту:

«Операційні системи». Вправи на закріплення теми: «Вживання часів у пасивному стані», з метою

ознайомлення з основною термінологією з теми; вдосконалення навички вживання термінів під час роботи з текстом; ознайомлення та набуття навика вживання граматичної конструкції.

C:\Users\Lenovo\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1.jpg

21.11.2023 Онлайн квіз «Visit to the Airport» викладача вищої категорії Квітко Ганни Олександрівни, серед здобувачів груп 7001,7002,711 спеціальності 275 Транспортні технології (на повітряному транспорті)Мета: узагальнити та систематизувати знання, активізувати лексику за професійним спрямуванням, знання транспортної географії, правил обслуговування пасажирів в аеровокзалі, перевірити навички аудіювання, комунікативні навички, сприяти розвитку мислення в непередбачуваних ситуаціях, розвивати уміння працювати в команді і вирішувати проблемні завдання. Підтримувати мотивацію до навчання. Конкурс проходив на інтерактивній платформі Зум, де групи поділені на команди працювали з презентаційним матеріалом. Захід мав 6 завдань на знання місця розташування країн, конструкції аеровокзалу, правил обслуговування пасажирів та інформаційні знаки.

21.11.2023 З метою поліпшення грамотності здобувачів освіти шляхом зіставлення двох мовних систем-української та англійської, виявлення спільних та відмінних явищ, усвідомлення важливості оволодіння англійською та українською мовами, з метою виховання любові до рідної мови, зацікавлення до вивчення іноземної мови. викладачем Герасименко Ю.А. було проведено онлайн бінарну годину спілкування зі здобувачами освіти першого курсу «Ukraine is a united country». Темою заходу було зіставлення мов як спосіб їх вивчення. У ході проведення було використано такі форми роботи: спостереження, бесіда, розгадування ребусів, гра «Хід конем», інтерактивні вправи: Learning Apps, «Thinking cap» («Мисляча шапка»).Окрему увагу було виділено походженню і перекладу ідіом.

C:\Users\Lenovo\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\4.jpg

22.11.2023 у рамках Тижня іноземної мови викладачем Амєліною С. О. було проведено онлайн конкурс "Customs and traditions of Thanksgiving Day" у групах 7-021 та 731. Метою конкурсу було ознайомити здобувачів освіти з традиціями святкування Дня Подяки в англомовних країнах (США та Канаді). Під час проведення конкурсу було запропоновано переглянути відео та відповісти на запитання до нього. Родзинкою конкурсу було video - quiz про “Traditional Thanksgiving Dishes”. Захід пройшов у легкій та невимушеній атмосфері. Найбільш активні здобувачі освіти отримали диплом учасника онлайн конкурсу.

C:\Users\Lenovo\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\5.jpg

23.11.2023 у рамках Тижня іноземної мови викладачем Амєліною С. О. було проведено онлайн конкурс "Aircraft Structure" у групі 2-011. Метою конкурсу було перевірити знання будови літака у здобувачів освіти. Як і очікувалося, конкурсанти з легкістю давали відповіді на запропоновані питання. Найбільш активні отримали диплом учасника онлайн конкурсу.

C:\Users\Lenovo\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\6.jpg

24.11.2023 у рамках Тижня іноземної мови викладачем Гребенюк В.С. було проведено онлайн конкурс "Engine design" у групі 1-001. Метою конкурсу було перевірити знання будови двигуна у здобувачів освіти. Як і очікувалося, конкурсанти з легкістю давали відповіді на запропоновані питання, але часті тривоги не дали змогу пройти всі конкурси заходу. Найбільш активні отримали диплом учасника онлайн конкурсу.

C:\Users\Lenovo\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Blue Abstract Seminar Participation Certificate (2).pngC:\Users\Lenovo\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Blue Abstract Seminar Participation Certificate (1).png

C:\Users\Lenovo\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Blue Abstract Seminar Participation Certificate (3).png

C:\Users\Lenovo\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Blue Abstract Seminar Participation Certificate (4).pngC:\Users\Lenovo\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Blue Abstract Seminar Participation Certificate (5).png

C:\Users\Lenovo\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\7.jpg

24.11.2023 Online Quiz: «What do you know about computers and Information Technologies»: 24.11.2023 викладача Oшовської Оксани Олександрівни. Конкурс складався з 35 запитань та варіантів відповідей до них. Мета конкурсу: перевірити знання засвоєного лексичного матеріалу, розуміння термінів, їх скорочень, визначень, а також розширити кругозір здобувачів освіти, їх мислення та логіку. Учасники: Білик Ярослав, Толстов Святослав, Мусієнко Олександр, Зайдулін Руслан, Кочетов Станіслав, Нікіфорова Юлія --3-013 група, Артамонова Рената, Іваненко Тетяна (3-017), Стеблянка Кирило, Прохода Валерія – 3-018 група. Переможці: Третє місце - Прохода Валерія, Білик Ярослав,Друге місце – Толстов Святослав, Мусієнко Олександр, Кочетов Станіслав, Іваненко Тетяна,Перше місце – Зайдулін Руслан. У якості гостей були запрошені викладачі : Кольчак Марина Миколаївна, Зелених Олена Юріївна, Герасименко Юлія Анатоліївна.

page-up