Меню
Результати участі у XIX Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок». Українська мова та українська література (Осінь 2023)
2023-11-24

Одна з важливих форм позанавчальної роботи зі здобувачами освіти –їхнє залучення до участі в різноманітних заходах (конкурсах, олімпіадах, конференціях тощо).

Адже подібна навчальна активність викликає живу цікавість до дисципліни, виховує здоровий дух суперництва. Викладачу ж допомагає виявити творчі здібності своїх вихованців, сприяє створенню умов для інтелектуального розвитку, підтримки обдарованих здобувачів освіти.Крім того, такі заходипідвищують кваліфікацію самого викладача, який тим чи іншим чином бере участь в організації подібних заходів.

Тож цьогоріч викладачі циклової комісії філологічних та природничих дисциплін, Аліна МАРЧЕНКО та Альона ПИВОВАР, залучили 18 здобувачів освіти першого та другого курсів до участі вXIX Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок» з української мови та літератури, за результатами якої більшість отримала сертифікати про участь, а також дипломи ІІ і ІІІ ступенів.

І викладачі отримали свої відзнаки за проведену роботу: свідоцтва за підготовку здобувачів освіти до олімпіади, а також за підготовку переможців, подяки за активну участь в організації.

Вітаємо учасників із здобутками. Бажаємо ще успішніших звершень!

page-up