Меню
Зустріч з фахівцем з транспортної логістики компанії ROPA Group та агентом з продажу вантажних місць на рейсах авіакомпаній компанії Sky XS зі здобувачами освіти спеціальності 275 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)»
2023-11-16

16.11.2023 року відбулася зустріч з General Cargo Sales Agent Sky XS (агентом з продажу вантажних місць на рейсах авіакомпаній компанії Sky XS), фахівцем з логістики компанії ROPA Group Бабеуш Дар’єю Володимирівною та здобувачами освіти 2, 3 та 4 курсу спеціальності 275 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)».

На зустрічі були присутні викладачі випускової комісії менеджменту, логістики та транспортної інфраструктури Снєгірьова Ірина Петрівна, Кравчук Наталя Василівна та викладачі циклової комісії іноземних мов Квітко Анна Олександрівна, Зелених Олена Юріївна.

На зустрічі всі присутні мали жвавий діалог, отримали змістовну інформацію стосовно можливостей у професії, відповіді на питання були обґрунтованими і підкріпленими прикладами з практики роботи у сфері вантажних авіаційних перевезень та логістики.

Бабеуш Д.В. розповіла про важливість знань фахових освітніх компонент з вантажних перевезень, логістики, транспортної географії, продажу авіаційних перевезень, іноземної мови за спеціальністю, розкрила секрети «продажу» себе як спеціаліста на європейському ринку вантажних перевезень, нюанси підготовки до співбесіди, секрети оформлення резюме, необхідності в самоосвіті та вдосконаленні знань фахівця.

page-up