Меню
Зустріч здобувачів освіти з гарантом освітньо-професійної програми зі спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення»
2023-11-09

Для ознайомлення здобувачів освіти спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» з майбутньою професією та з освітньо-професійною програмою з вищевказаної спеціальності 7 листопада 2023 року була проведена зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Інженерія програмного забезпечення» викладача-методиста Терьошиною С.С. зі здобувачами освіти груп 3-027 та 3-028.

Під час заходу розглянуті основні аспекти та переваги спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», здобувачі освіти ознайомились зі структурою та освітніми компонентами освітньо-професійної програми з вищевказаної спеціальності. Окрім того, були озвучені питання, що стосувалися участі здобувачів освіти щодо покращення та вдосконалення освітньо-професійної програми.

До уваги здобувачів освіти були представлені програмні застосунки, виконані здобувачами освіти старших курсів під час практичного навчання.

page-up