Меню
Шановні здобувачі освіти!
2023-11-07

Компанія «Делойт» в Україні запрошує здобувачів освіти взяти участь у безкоштовному спецкурсі (курс лекцій) «Бізнес очима власника: From Start-up to IPO».

Це освітня ініціатива, яка дає можливість здобувачам освіти зазирнути за лаштунки управління бізнесом та отримати унікальні знання про такі сфери, як: фінанси, аудит, податки і право, кібербезпека, операційне управління, ризик-менеджмент тощо.

 Що очікує на учасників спецкурсу?

8 прикладних лекцій від професіоналів «Делойт».

Лайфхаки та інсайти від експертів.

Можливість стати пріоритетним(ою) кандидатом(кою) під час відбору на вакансії рівня junior.

Додаткові бонуси – сертифікати та подарунки для найкращих.

 Що потрібно зробити студентам, щоб стати учасниками?

Зареєструватися за посиланням: https://deloi.tt/3FFD8jH.

 Дата та час проведення: з 21 листопада до 15 грудня, щовівторка та щоп’ятниці о 17:00.

 Місце проведення: онлайн-трансляція в Zoom.

Компанія «Делойт» є провідним постачальником послуг у сфері аудиту і надання впевненості, оподаткування та права, консалтингу, фінансового консультування та управління ризиками для приблизно 90% компаній із п'ятисот найбільших компаній світу за щорічним рейтингом журналу «Форчун» і для тисяч приватних компаній. Наші фахівці досягають вимірюваних та тривалих результатів, які допомагають зміцнити довіру суспільства до ринків капіталу, змушують клієнтів мінятися та процвітати, а також прокладати шлях до побудови потужної економіки, справедливого суспільства та сталого світу. Історія компанії «Делойт» налічує більше 175 років, а географія діяльності охоплює понад 150 країн та територій світу. Дізнатися більше стосовно того, яким чином приблизно 415,000 фахівців компанії «Делойт» спрямовують свої професійні зусилля на досягнення результатів, які мають значення, ви можете на сайті компанії за посиланням www.deloitte.com.

page-up