Меню
Авіаколедж потребує допомоги
2023-06-30

Дорогі друзі! 19 травня 2023 року, внаслідок дії вибухової хвилі, яка була викликана ворожою ракетною атакою по місту, зазнали пошкоджень будівлі навчальних корпусів та інших приміщень авіаційно-технічної бази Криворізького авіаколеджу – вибито (в тому числі з рамами) більш ніж 100 вікон, пошкоджені вхідні та внутрішні двері, навчальне обладнання та інтернет-лінія. Адміністрація м. Кривого Рогу та благодійна організація «Проліска» надали коледжу первинну благодійну допомогу для подолання наслідків цих руйнувань, але до початку нового навчального року ще потрібно зробити великий об’єм будівельно-відновлювальних робіт. Нажаль, ми не зможемо впоратися власними силами, а тому просимо вас про допомогу.

Самим необхідним зараз для нас є купівля та встановлення нових вікон в пошкоджені приміщення навчальних корпусів, тому випускники коледжу за сприяння адміністрації відкривають збір коштів за допомогою «банки» номер карты 5375411206094042 від Monobank.

Звертаємось до всіх випускників коледжу, здобувачів освіти, працівників та небайдужих людей із проханням зробити благодійних внесок в «банку» за посиланням  на будь-яку суму.

Звіти про витрачені кошти будуть публікуватись на сайті коледжу по мірі проведення закупівель.

Якщо вам необхідна інформація – звертайтесь за номером телефону (067) 296-71-75.

Дякуємо за Вашу небайдужість!

page-up