Меню
ЗАГАЛЬНОМІСЬКИЙ ВІДКРИТИЙ ЗАХІД «НАУКОВИЙ ПІКНІК»
2023-05-22

19 травня викладачі коледжу Ірина ГРИБЕНКО, Ірина ГЛАДИШ, Анна РУДА та Сергій РУДИЙ прийняли участь та провели профорієнтаційну роботу у загальноміському заході «Науковий пікнік» до Дня науки в Україні, який проходив на базі Криворізького ліцею академічного спрямування «Міжнародні перспективи».

На заході були присутні почесні гості: 

Тетяна БАСОВА, заступник директора департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради;

Наталія НАМІНАТ, начальник відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, виховної роботи та охорони дитинства департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради;

Тетяна ЧЕРНЕНКО, консультант Комунального закладу «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» КМР;

Жанна САБАДАШ, начальник відділу освіти виконкому Центрально-Міської районної у місті ради та представники інших навчальних закладів міста.

На заході також був присутній громадянин Німеччини - РОСЛЕБЕН РАЛЬФ УНГЕР, який, свого часу, був у складі групи учнів по обміну, а на даний момент є спонсором і партнером Криворізького ліцею академічного спрямування «Міжнародні перспективи».

 Працювали 10 локацій різного спрямування: від ВСП «Криворізький фаховий коледж Національного авіаційного університету» була представлена локація №2 «Авіа», в межах якої школярі мали змогу перевірити свої знання в ІТ-галузі, а також ознайомитися з проектами технічної творчості здобувачів освіти нашого коледжу.

C:\Users\User\Downloads\FB_IMG_1684753912524.jpg

Родзинкою локації була змога ознайомитися, керувати і зробити відеозапис подій, що відбувалися на загальноміському заході, за допомогою квадрокоптеру.

У заході приймали участь учнів 7-11 класів з восьми гімназій № 8, № 22, № 29, № 39, № 60, № 85, № 104, гімназія «Інтелект» Центрально-Міського району.

page-up