Меню
Чергове засідання педагогічної ради коледжу в офлайн-режимі
2023-03-26

16 березня 2023 року відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу в офлайн-режимі. До конференції приєдналися близько 100 працівників коледжу, учасників освітнього процесу.

На засіданні педради ВСП «Криворізький фаховий коледж Національного авіаційного університету» було розглянуто та обговорено низку важливих питань, а саме:

Тема педради спонукала всіх доповідачів творчо підійти до своїх доповідей та виступів.

По першому питанню доповіла провідний інженер з ОП

Тетяна СЕРГЄЄВА

По другому питанню виступила заступник головного бухгалтеру

Ніна ЧЕРЕДНИЧЕНКО

Виступаючі представили детальний аналіз роботи за всіма напрямками та накреслили плани на майбутнє.

Метою доповідей по третьому питанню обмін перспективним педагогічним досвідом з питань компетентнісного підходу до реалізації сучасних освітніх практик у навчально-організаційну та науково-методичну види діяльності педагогічних працівників.

Педагогічним досвідом поділилися викладачі, які у 2023 році претендують на присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії»:

Микола РАШЕВСЬКИЙ

Вікторія ГРЕБЕНЮК

Любов КРАВЧЕНКО

Викладачі, які претендують на підтвердження відповідності раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії», та присвоєння педагогічного звання "викладач-методист":

Олена ПАСІЧНА

Ірина КРАВЧУК

Завдяки наполегливій праці, цілеспрямованій координації діяльності колективу досягаються певні успіхи в організації освітнього процесу. Шляхом голосування педагогічний колектив схвалив освітньо-професійні програми всіх спеціальностей, які були на громадському обговорені та надруковані у новій редакції.

Атмосфера педради була робочою та змістовною. Кожен мав змогу висловити свої ідеї та побажання. Найкращі пропозиції були прийняті до уваги.

page-up