Меню
Зустріч зі здобувачами освіти 7001 групи в коледжі у форматі семінару-практикуму «Істина в мені» під девізом «Пізнай себе».
2022-12-20

Викладач ЦК СГД к.пед.н. Любов Висоцька 19 грудня 2022 р. провела зустріч зі здобувачами освіти 7001 групи в коледжі у форматі семінару- практикуму «Істина в мені» під девізом «Пізнай себе».

«Чи легко сказати: Я люблю себе?» допомогла усвідомити вправа «Промінь світла». Здобувачам було запропоновано на аркуші паперу зобразити сонце, а на його променях написати власні позитивні та негативні риси. Так ми з’ясували, що критика руйнує внутрішній дух, а похвала зміцнює його.

«Увага! Повітряна тривога!» Але ми продовжили зустріч в укритті нашого навчального закладу.

Вправа «Самокритика» - кожному учаснику запропоновано намалювати модель сніговика, на якому потрібно було записати власні недоліки. Визначили, що недоліки є запитом на певну потребу, шлях пошуку в позитивний спосіб її задовольнити. Накрили сніговика сонцем і дійшли висновку, що будь яку ваду можна подолати теплотою власного серця.

«Увага! Відбій повітряної тривоги!» Ми з радістю повернулись до аудиторії і продовжили спілкування під час карткової гри «Асоціації».

page-up