Меню
Вітаємо учасників XII Всеукраїнської науково-практичної конференції «Авіація і космонавтика»
2021-04-19


У зв’язку із подовженням дії загальнонаціонального карантину з протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID19, формат проведення конференції змінений на дистанційний.


До участі в конференції зареєстровано сімдесят п’ять учасників. Це курсанти, студенти, аспіранти та викладачі з тринадцяти закладів вищої та фахової передвищї освіти: Національного авіаційного університету, Льотної академії Національного авіаційного університету, Одеської національної академії харчових технологій, Одеського національного університету ім. І.І.Мечникова, ВСП «Криворізький фаховий коледж Національного авіаційного університету», ВСП «Слов’янський фаховий коледж Національного авіаційного університету», Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ, Запорізького авіаційного коледжу ім. О.Г. Івченка, Фахового коледжу Одеського національного університету імені І.І.Мечникова, Коледжу Одеської державної академії технічного регулювання та якості, Коледжу радіоелектроніки, Закладу вищої освіти «Криворізький будівельний коледж», КЗВО «Криворізький медичний коледж» ДОР».


Представлені доповіді охоплюють різні аспекти галузей науки і техніки, що пов’язані з космосом, авіацією, космічними технологіями, аерокосмічною технікою та освітою.


За результатами роботи конференції підготовлено сертифікати учасників, сертифікати наукових керівників та збірник тез доповідей, що знаходяться за посиланням тут


Коледж дякує учасникам за плідну та цікаву роботу і бажає всім натхненної праці та подальших успіхів на науковій ниві!

page-up