Меню
Обласна конференція “Моя професія - моє майбутнє” 03 листопада 2022 р.
2022-11-04

Обласна конференція “Моя професія - моє майбутнє”

03 листопада 2022 р. викладачі циклової комісії транспортної інфраструктури Кравчук Н.В., Снєгірьова І.П., Федорова О.С., Нічосова Н.І. та курсанти 7-001 групи спеціальності 275 “Транспортні технології (на повітряному транспорті)” Гульванюк Валерія і Терьошина Вікторія прийняли участь в обласній конференції “Моя професія - моє майбутнє” на базі міського методичного об'єднання викладачів транспортних дисциплін м. Кривий Ріг. Також участь у роботі конференції прийняли викладачі та студенти Дніпровського коледжу залізничного транспорту та транспортної інфраструктури, Відокремленого структурного підрозділу “Автотранспортний коледж КНУ”, Відокремленого структурного підрозділу “Індустріальний фаховий коледж КНУ”, Відокремленого структурного підрозділу “Політехнічний фаховий коледж КНУ”.

Кожен учасник представив свою майбутню, омріяну, бажану професію.

Курсантка Терьошина В. представила конкурсну роботу на тему “Логіст - диригент економіки”. Вікторія представила професію, яку прагне освоїти по завершенні навчання у коледжі, розповіла про затребуваність і важливість логістів в економіці країни.

Курсантка Гульванюк В. презентувала творчу роботу на тему “Моя мрія дає крила”. Валерія розповіла про омріяну професію бортпровідника повітряного судна, розкрила її особливості і “романтику”.

Всі здобувачі освіти виступили на високому рівні, продемонстрували хороші знання з обраних професій та наголосили на важливості всіх спеціальностей у досягненні загальної мети - становлення України як незалежної, самостійної і сильної держави.

page-up