Меню
ВИХОВНИЙ ПОЗАКЛАСНИЙ ЗАХІД ВИКЛАДАЧА САІТГАРЕЄВОЇ О.Г. «ОЗНАЙОМЧА ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ ДО НАТБ ТА МУЗЕЮ КОЛЕДЖУ» 01.10.2022
2022-10-28

Викладачем та класним керівником Саітгареєвою О.Г. проведено виховний позакласний захід «Ознайомча екскурсія для першокурсників до НАТБ та музею коледжу» для своїх груп 2-021 та 2-024, що були в супроводі з батьками.

C:\Users\admin\Downloads\20221026_231156.jpg

Перша частина екскурсії передбачала огляд авіаційного парку на НАТБ коледжу. Кожен літальний апарат має свою захопливу ІСТОРІЮ, що здійснило враження на здобувачів освіти та викликало покликання у поглибленому дослідженні подій, зібранні цікавих фактів. Пишаємося, що є у нашому парку літак, який приймав участь в зйомках фільму «Екіпаж».

C:\Users\admin\Downloads\20221026_231254.jpg

Особливу зацікавленість викликала СТРУКТУРА літальних апаратів, особливості та специфіка будови. Неймовірне задоволення викликала внутрішня дослідницька екскурсія на борту літаків.

Була змога оглянути та зайняти місце пілота, потримати кермо, уявити захопливе відчуття керування польотом. Пасажирський салон на різних поверхах також був досліджений та оцінений. Всередині літального апарату здавалось набагато більше місця, ніж можна було уявити ззовні, було комфортно та зручно.

Велика подяка за поглиблену лекцію, яку провів екскурсовод НАТБ – Копчук Олександр Васильович.

C:\Users\admin\Downloads\20221026_231339.jpg

Друга частина екскурсії проходила в стінах нашого МУЗЕЮ коледжу. Екскурсовод-історик Ніна Андріївна професійно розповідала події та деталі Великої вітчизняної війни, демонструвала одяг та зброю воєнних. Захопливою була ПАНОРАМА воєнних подій, що передавала шквал емоцій у спостерігачів та надавала можливість ніби переноситись в жахливі воєнні бої.

Всі слухачі даного виховного позакласного заходу були дізнались багато нової інформації, змогли розгледіти експонати, задати хвилюючі питання. Це стало можливим завдяки шановним

екскурсоводам та організатору Ковальчук О.Л. Всі були вражені, задоволенні та висловлювали багато позитивних відгуків.

Викладач ЦК СГД Саітгареєва О.Г.

page-up