Меню
До відома внутрішньо переміщених осіб та осіб, що мешкають поза межами Кривого Рогу, які вступають до закладів фахової передвищої освіти на базі базової середньої освіти (базі 9-ти класів)
2022-07-08

Приймальна комісія інформує цьогорічних вступників про те, що коледж провадить освітню діяльність за спеціальностями, що мають специфічні умови навчання.

Вступники, які виявили бажання вступати до коледжу на навчання за спеціальностями 173 «Авіоніка», 272 «Авіаційний транспорт» та 275 «Транспортні технології», у разі успішного проходження вступного випробування та зарахування до коледжу, протягом усього терміну навчання (3 роки 10 місяців) забезпечуються безкоштовним чотириразовим харчуванням в їдальні коледжу. Також здобувачі освіти, що навчаються за вищезазначеними спеціальностями, які мешкають у гуртожитках, сплачують лише 50% від вартості мешкання у гуртожитках.

Також приймальна комісія коледжу інформує, що вступники із числа внутрішньо переміщених осіб користуються правом на спеціальні умови вступу до коледжу.

Нагадуємо, що подача заяв в електронній формі, для вступників на базі базової середньої освіти, відбувається до 13 липня (включно) до 18.00. Вступники можуть звернутися до консультаційного центру приймальної комісії за адресою вул. Туполєва, 1 (будні дні з 08.00 до 17.00, вихідні дні – з 09.00 до 12.00). Фахівці консультаційного центру допоможуть вступникам зареєструвати електронний кабінет та подати заяву на вступ в електронному варіанті.

Додаткова інформація за телефоном:

(067) 296-71-75

заступник голови приймальної комісії коледжу Дмитро Петрович Власенков

page-up