Меню
День відкритих дверей 12.12.2020
2020-12-11
День відкритих дверей

Дорогі друзі, шановні вступники!

Всього лише півроку залишилось до моменту обрання Вами майбутньої спеціальності та закладу освіти, де Ви будете здобувати обрану спеціальність.

Нажаль, заходи з професійної орієнтації, що проводяться закладами освіти в умовах світової пандемії, стають менш інформативними та змістовними, що в свою чергу негативно впливає на остаточне визначення Вами майбутньої спеціальності та професії.

Але наш коледж, як один з провідних та найстаріших закладів освіти в авіаційній галузі, обов’язково допоможе Вам!

В грудні ми розпочинаємо серію заходів, що відбуватимуться виключно в ОНЛАЙН форматі.

Вас чекають зустрічі з керівництвом коледжу, завідувачами відділень, відповідальним секретарем приймальної комісії, роботодавцями та випускниками коледжу. Ви побачите презентацію коледжу, почуєте розповіді про спеціальності підготовки, тонкощі освітнього процесу, побут курсантів та їх дозвілля, спортивне та культурне життя, майбутнє працевлаштування. Ви отримаєте вичерпні відповіді на найгостріші запитання.

Чекаємо Вас 12 грудня (субота) о 12:00 на перший онлайн день відкритих дверей. Цей захід буде проводитись із використанням платформи Zoom.

Приєднатися до конференції в Zoom ви можете за посиланням, що наведено нижче:

Zoom

Ви також можете завчасно направити нам питання та пропозиції на електронну адресу vstup.aviacollege@gmail.com і ми обов’язково на них відповімо під час онлайн конференції.

Залишились запитання? Просто зателефонуйте (будні дні з 08:00 до 17:00):

(067) 824-14-14 – начальник коледжу Анатолій Олександрович Андрусевич;

(097) 512-98-08 – відповідальний секретар приймальної комісії Інга Іванівна Ткаченко.

Чекаємо на Вас! Буде цікаво!

page-up