Меню
Обговорення результатів підвищення кваліфікації за освітньою програмою вебінару «Профіль педагога в соцмережах»
2021-12-14

изображение_viber_2021-10-29_10-15-30-074

09.12.2021р. на засіданні циклової комісії транспортної інфраструктури викладачі Снєгірьова І.П., Кравчук Н.В., Федорова О.С. поділилася інформацією, знаннями, які отримали під час проходження онлайн курсів на тему «Профіль педагога в соцмережах».

Викладач повинен демонструвати високі стандарти особистої і професійної поведінки. Це стосується не лише поведінки в реальному житті, але й в соціальних мережах. Тому необхідно налаштувати персональну сторінку в соціальній мережі так, щоб вона мала професійний вигляд.

Соціальні мережі мають неймовірну силу: потрібно чимало років, аби вибудувати професійну репутацію, але достатньо кілька секунд, щоб її зруйнувати.

Єдиної вірної для всіх відповіді на питання «Як вижити в соцмережі?» ще, на жаль, не придумали. Але скоротити кількість негативу в онлайні в наших силах. І допоможуть у цьому загальні для всіх правові та етичні норми.

Позиція викладача щодо поведінки в соцмережах повинна дозволяти приблизно той рівень свободи, з яким педагоги ведуть себе в закладі освіти. Адже віртуальний світ – це не паралельна реальність, а ще одна форма спілкування. Вона повинна бути приблизно такою ж, як в реальному житті.

изображение_viber_2021-10-30_11-08-455 Кравчук Наталя

Снєгірьова Ірина соцмережі

page-up