Меню
VІ регіональна конференція науково-творчих робіт здобувачів освіти `Козацтво - традиції через роки!`
2020-11-29

C:\Users\AndLD\Desktop\Контент сайта колледжа\Новини\6. VІ регіональна конференція науково-творчих робіт здобувачів освіти `Козацтво - традиції через роки!`\заставка.jpg

Козаччина – одна з героїчних і найяскравіших сторінок літопису життя українського народу. У нашій прадавній історії, безсумнівно, були і більш славетні сторінки, але вони від нас настільки віддалені в часі, що просто загубились у майже непроглядній пітьмі минулого. І цей яскравий спалах національного піднесення світить нам дороговказом на небосхилі української історії.

Щорічно ми відзначаємо День Українського козацтва, що припадає на 14 жовтня і збігається з великим християнським святом Пресвятої Богородиці.

Саме з огляду на традиції та глибокий історичний зміст цієї дати на базі ВСП «Криворізький фаховий коледж Національного авіаційного університету» було прийнято рішення започаткувати щорічну конференцію науково-дослідних та творчих робіт здобувачів освіти «Козацтво – традиції через роки!»

Основна мета конференції - активізація пізнавального інтересу до історії козацтва, рідного краю, бажання осмислити та дослідити маловідомі та суперечливі сторінки історії.

Цього року дана конференція відбулась 22 жовтня. Участь у конференції взяли здобувачі освіти закладів фахової передвищої та професійно-технічної освіти м. Кривого Рогу. На конференції були представлені науково-дослідницькі роботи, пошукові роботи з історії українського козацтва. За результатами конференції видано збірник тез доповідей VІ регіональної конференції науково-творчих робіт здобувачів освіти «Козацтво – традиції через роки!»

Учасники були відзначені сертифікатами конференції.

Дякуємо всім учасникам і гостям, бажаємо натхнення та запрошуємо в наступному році на VІІ РЕГІОНАЛЬНУ КОНФЕРЕНЦІЮ НАУКОВО-ТВОРЧИХ РОБІТ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ «КОЗАЦТВО – ТРАДИЦІЇ ЧЕРЕЗ РОКИ!»

Учасники

Наукові керівники

Збірник «КОЗАЦТВО – ТРАДИЦІЇ ЧЕРЕЗ РОКИ!»

page-up