Меню
Підсумки проведення тижня англійської мови 22.11.- 25.11.2021
2021-11-29

C:\Users\nil10\Desktop\Сайт_колледжа\Контент сайта колледжа\Новини\131. Звіт тижня англійської мови 2021\Фото №1.jpeg

Тиждень англійськоі мови у коледжі розпочався 22 листопада з проведення відкритого засідання розмовного клубу англійськоі мови «Діалог», у ході якого здобувачі освіти 1 курсу мали змогу удосконалювати комунікативні навички та поглиблювати соціокультурні знання у  дружній атмосфері іншомовного спілкування.  Учасники заходу поділилися думками і досвідом щодо покращення мовної практики, переглянули і обговорили відеоматеріали від Cambridge English, а також взяли участь у лінгвістичній вікторині. 

Цікаво та креативно висвітлювали питання, що обговорювалися:

- Гава Євген (група 3017, викладач Гребенюк В. С.);

- Теслюк Владислав (група 3013, викладач Антощенко М. В.);

- Семенов В‘ячеслав (група 3018, викладач Амєліна С. О.).

C:\Users\nil10\Desktop\Сайт_колледжа\Контент сайта колледжа\Новини\131. Звіт тижня англійської мови 2021\Фото №2.jpeg

У вівторок, 23 листопада, відбувся конкурс “Aircraft Design” для здобувачів освіти 3-го курсу відділення “Експлуатації та ремонту авіатехніки”, який складався з 4 етапів: 1) знання основних частин літака, 2) визначення синонімів, 3) структура крила, 4) тест: технічне обслуговування літака.

Учасники продемонстрували свої знання з англійської мови за фахом. Всі вони із задоволенням та захопленням виконували цікаві та пізнавальні завдання конкурсу.

Переможцями стали:

- Біловолов Б. 1-091 (Гребенюк В.С.)

- Сисєвич С. 1-091 (Квітко Г.О.)

- Саглієв Б. 1-091 (Гребенюк В.С.)

C:\Users\nil10\Desktop\Сайт_колледжа\Контент сайта колледжа\Новини\131. Звіт тижня англійської мови 2021\Фото №3.JPG

23 листопада також було проведено конкурс “Flight instruments” для здобувачів освіти спеціальності «Авіоніка» із метою закріплення знань, отриманих під час вивчення розділу «Авіапристрої» (Викладач Герасименко Ю. А.). 

Під час виконання завдань здобувачі освіти згадали лексику, основні поняття з тем “Altimeter”, Airspeed Indicator”, “(VSI) Vertical Speed Indicator” та ін., з’єднували еквіваленти українських і англійських словосполучень, знаходили місцеположення пристроїв у кабіні пілота( схематично), виконували тести, а також переглядали корисні відео за темою. 

Переможцями стали:

Пічугіна Лариса та Оседця Нікіта (1місце, набрали по 29балів; ( викладач Амєліна С.О.);

Татянко Владислав (група 2081;2 місце;27 балів ( викладач Амєліна С.О.);

Смаглюк Данило( група 2081;3місце;25 балів (викладач Герасименко Ю.А).

C:\Users\nil10\Desktop\Сайт_колледжа\Контент сайта колледжа\Новини\131. Звіт тижня англійської мови 2021\Фото №4.JPG

24.11.2021 відбувся конкурс «The World of modern Technologies» для здобувачів освіти відділення «Комп’ютерна та програмна інженерія» (організатор - Oшовська О.О.)

Мета конкурсу: перевірити знання лексичних та граматичних вмінь та навичок, отриманих здобувачами освіти після вивчення таких тем зі спеціальності як: «The main parts of computer», «The Software», «The Hardware», розуміння термінології та визначень зі спеціальності, вміння застосовувати їх на практиці та покращити свої знання з англійської мови за фахом.

Учасники: Васільєв Віктор (3-091), Мотренко Дмитро, Фурсов Андрій, Танько Євгеній, Ємільянович Денис, Книга Юрій --3-097 група, Гажев Олег, Нащокін Сергій, Процик Віталій, Процик Дмитро (301) група, Гончарук Артем, Попік Роман (3-092) група.

Переможці:

Третє місце – Васільєв Віктор ( 53 бали), викладач: Гребенюк В.С.

Друге місце – Процик Дмитро (54 бали), викладач: Ошовська О.О.

Перше місце – Процик Віталій (60 балів), викладач: Ошовська О.О.

У якості гостей були запрошені викладачі : Терьошина Світлана Сергіївна, Даценко Світлана Юріївна,

Журі конкурсу: Харитоненко І.І., Герасименко Ю.А., Ошовська О.О.

C:\Users\nil10\Desktop\Сайт_колледжа\Контент сайта колледжа\Новини\131. Звіт тижня англійської мови 2021\Фото №5.jpg

25 листопада викладачами Квітко Г.О. та Кравчук Н.В. було проведено регіональний бінарний захід за темою "Технологія обслуговування пасажирів в аеропорту" з дисциплін «Професійна іноземна мова (спецкурс) і «Аеропорти та їх експлуатація» для здобувачів освіти 4го курсу відділення «Транспортні технології» . Метою заняття було поєднати знання з англійської мови за професійним спрямуванням: повторення маніпуляційних знаків, відтворення діалогів в ситуаціях реєстрації пасажирів, багажу та купівлі авіаквитка, практики аудіювання, а також теоретичний матеріал з фахової дисципліни: контроль на безпеку, митний та паспортний контроль.

Під час проведення конкурсів протягом предметного тижня, здобувачі освіти всіх спеціальностей продемонстрували високій рівень професійних знань та знань фахової англійської мови.

Бажаємо всім учасникам подальших успіхів у вивченні англійської мови та запрошуємо до участі у заходах в наступному навчальному році!

page-up