Меню
Навчально-виховний захід «Життя людини-найбільша цінність» викладача Саітгареєвої О.
2021-11-17

C:\Users\Arima\Downloads\IMG-d875fb97f8cb017a98dd3074fa103ede-V.jpg

Навчально-виховний захід в коледжі був проведений 16 жовтня 2021 р. відповідно до основних положень Конституції України, Законів України «Про освіту» та «Про фахову передвищу освіту» в групі 7-092 за спеціальністю 275 «Транспортні Технології (на повітряному транспорті)».

Зокрема, у статті 27 Основного Закону України зазначено: «Кожна людина має невід'ємне право на життя. Ніхто не може бути свавільно позбавлений життя. Обов'язок держави — захищати життя людини. Кожен має право захищати своє життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань». Невід'ємне право дитини на життя визначено: Конвенцією ООН про права дитини. Законом України «Про охорону дитинства», Національною програмою «Діти України», Національною доктриною розвитку освіти України.

C:\Users\Arima\Downloads\IMG-7a5dbb57b2f9f8abfa18aa2bc859abc9-V.jpg

Мета виховного заходу досягнута:

1) виховна: виховувати любов до людей, ставлення до оточуючих з розумінням, співпереживанням, доброту, чесність, порядність.

2) навчальна: закріпити у здобувачів освіти уявлення про моральні цінності людини, серед яких вагомою є питання сенсу людського життя – головний пріоритет на життєвому шляху молоді.

3) розвиваюча: розвивати вміння мислити, вирізняти істинні та хибні цілі в житті, сприймати людей такими, якими вони є.

C:\Users\Arima\Downloads\IMG-3a6abf7ec514ad845e7f37c6f813dad5-V (1).jpg

Основні завдання вихованого заходу розкриття особистості здобувача освіти реалізовувалися в коледжі за єдності трьох складових освіти – навчання, розвитку і виховання, що були нероздільними факторами. Організація виховного заходу здійснювалася комплексно.

Здобувачі освіти були активні, коментували, виконували завдання, відповідали на питання, вражали своєю ерудованістю.

page-up