Меню
Практичне заняття з дисципліни «Організація вантажних перевезень (вантажні перевезення, вантажознавство) перевезення спеціальних вантажів»
2021-11-01

изображение_viber_2021-10-30_18-05-52

Відповідно до плану контрольного відвідування занять викладачів голова циклової комісії транспортної інфраструктури Кравчук Н.В. була присутня на практичному занятті з дисципліни «Організація вантажних перевезень (вантажні перевезення, вантажознавство) перевезення спеціальних вантажів» викладача Снєгірьової І.П. Тема заняття «Перевезення живих тварин повітряним транспортом. Основні вимоги за видами».

изображение_viber_2021-10-30_18-05-31

Особливістю заняття стало те, що здобувачі освіти підготували до заняття не лише матеріал лекції з даної теми, але й продемонстрували знання, які отримали під час проходження виробничої практики на базах міжнародних аеропортів «Бориспіль» та «Львів» ім. Данили Галицького. Під керівництвом Снєгірьової І.П. курсанти представили теоретичний і презентаційний матеріал про технології перевезення живої риби, домашніх і диких тварин, птахів повітряним транспортом.

Активність роботи групи на занятті, якість засвоєння матеріалу ще раз підтвердили важливість практичної підготовки здобувачів освіти на базах діючих авіатранспортних підприємств.

page-up