Меню
Обговорення результатів підвищення кваліфікації за освітньою програмою вебінару «Створення навчальної Google карти» (захід ЦК ТІ від 22.10.2021)
2021-11-01

изображение_viber_2021-10-30_10-47-49

22.10.2021р. викладач циклової комісії транспортної інфраструктури Кравчук Наталя Василівна з метою ознайомлення із новітніми науково-обґрунтованими відомостями з методики та інноватики для створення сучасного освітньо-розвивального середовища пройшла підвищення кваліфікації за освітньою програмою вебінару «Створення навчальної Google карти».

Викладач поділилася з колегами знаннями щодо роботи із сервісом Google карти, орієнтації в інформаційному просторі. По завершенні курсу Кравчук Н.В. підвищила рівень професійно-педагогічної та інформаційно-цифрової компетентностей.

На засіданні циклової комісії було прийнято рішення: з метою відповідності вимогам сучасного високотехнологічного інформаційного суспільства, покращення орієнтації і роботи в інформаційному просторі застосувати отримані навички роботи із сервісом Google карти під час викладання професійно-спрямованих дисциплін.

3 Кравчук Наталя

page-up