Меню
Відбулись урочистості з нагоди 70-ти річчя від дня заснування коледжу
2021-10-13

C:\Users\nil10\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG_2954.jpg

У вівторок, 12 жовтня, Відокремлений структурний підрозділ «Криворізький фаховий коледж Національного авіаційного університету» відмітив 70-ти річний ювілей від дня свого заснування. З нагоди цієї дати в урочистій обстановці відбулися збори трудового колективу коледжу. Із вступним словом та привітаннями до працівників коледжу звернувся начальник коледжу, доктор технічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Анатолій Андрусевич. У своєму виступі Анатолій Олександрович пригадав історію коледжу, ветеранів, найперших викладачів та керівників коледжу, подякував працівникам за плідну працю та поділився планами на майбутнє. Трудовий колектив коледжу та високоповажні гості вшанували хвилиною мовчання своїх колег, яких вже немає поруч з нами.

Також із привітальним словом звернувся до працівників коледжу в.о. мера Кривого Рогу, секретар Криворізької міської ради, доктор технічних наук, професор Юрій Вілкул. Юрій Григорович відмітив високі досягнення коледжу в справі підготовки висококваліфікованих фахівців для потреб міста Кривого Рогу та держави в цілому.

Крім цього, цьогорічних ювілярів привітали в.о. голови Центрально-Міської районної у місті ради Андрій Кушнір, перший проректор Національного авіаційного університету Рімвідас Хращевський, голова первинної профспілкової організації коледжу Олена Старча та голова ради ветеранів коледжу Валентина Захарова.

На честь засновників коледжу, ветеранів, викладачів та курсантів до пам’ятного знаку були покладені квіти. За традицією випускниками коледжу та викладачами були посаджені дерева на липовій алеї коледжу. Загалом на цій алеї висаджено вже 70 дерев по кількості років існування коледжу.

Найкращі працівники коледжу були відмічені нагородами Національного авіаційного університету, Виконкому Криворізької міської ради, Виконкому Центрально-Міської районної у місті ради, Центрального комітету профспілки авіапрацівників України, Управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради та коледжу.

Подарунком для працівників коледжу та гостей заходу стали виступи студентів Криворізького обласного фахового музичного коледжу та учасників художньої самодіяльності авіаційного коледжу.

page-up