Меню
Обрання нового голови курсантського (студентського) самоврядування
2024-10-15

14 жовтня в коледжі відбулася важлива подія – конференція, присвячена виборам нового голови курсантського (студентського) самоврядування та дообранню інших членів ради. У заході взяли участь представники всіх курсів та груп, що продемонструвало активність і небайдужість здобувачів освіти до розвитку коледжу та підтримки демократичних ініціатив. Також серед запрошених гостей був начальник коледжу Анатолій АНДРУСЕВИЧ та заступник начальника коледжу з навчально-виховної роботи Юрій ФЕДОСЕНКО.

Після етапу голосування було визначено, що новою головою курсантського (студентського) самоврядування стала Аліна КОЛЬЧАК, яка отримала довіру здобувачів освіти та взяла на себе відповідальність очолювати студентську громаду в наступному навчальному році.

Також під час конференції відбулося дообрання членів ради курсантського (студентського) самоврядування, які будуть допомагати в реалізації нових проєктів, підтримувати ініціативи здобувачів освіти і сприяти розвитку дружньої атмосфери в коледжі. Захід пройшов у конструктивному та відкритому форматі, залишивши позитивні враження в усіх учасників.

Ця конференція стала ще одним кроком до підвищення активності здобувачів освіти та залучення їх до прийняття важливих рішень, що сприятиме процвітанню коледжу в майбутньому.

page-up