Меню
ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ДЛЯ БАТЬКІВ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ 9-А КЛАСУ КРИВОРІЗЬКОЇ ГІМНАЗІЇ № 23
2024-09-12

Вибір професії – справа нелегка. Але робити цей вибір доводиться кожному. Перед молодим поколінням постають питання, як отримати правильний вибір професії, щоб мати моральне задоволення від роботи, отримувати достойну заробітну плату, приносити користь людям та державі.

Мотивація професійного вибору, відношення здобувача освіти до навчального закладу, його професійна орієнтація і життєві плани в багатьох випадках залежать від інформації, яку він отримає на найбільш важливому етапі складного та суперечливого процесу професійного самовизначення, в якому звичайно ж не обійдеться без порад від батьків.

11 вересня 2024р. викладач Криворізького фахового коледжу Національного авіаційного університету, голова ЦК КСМ Ірина КРАВЧУК відвідала батьківські збори випускників 9-А класу КГ №23 (класний керівник Карина СОЛДАТЕНКО) з профорієнтаційною роботою, ознайомила присутніх з переліком спеціальностей та освітньо-професійних програм коледжу та повідомила про можливість відвідати коледж та познайомитись поближче на Дні відкритих дверей, який відбудеться 28 вересня 2024року.

Вибір професії до душі – складне і відповідальне завдання. Від того, наскільки вірно Ви оберете свій життєвий шлях залежить, яке місце в суспільстві Ви будете займати.

page-up