Меню
Святкуємо випуск бакалаврів 2024 року!
2024-06-28

Дорогі випускники, викладачі, батьки та друзі!

Сьогодні, 28.06.2024 року - ми зібралися, щоб відзначити значущу подію в житті нашого коледжу – випуск бакалаврів 2024 року. Це свято наповнене радістю, гордістю та хвилюванням, адже наші здобувачі освіти завершують важливий етап свого навчання і починають новий розділ свого життя.

Дорогі випускники, ви доклали чимало зусиль, щоб досягти цього моменту. Ваші старання, наполегливість і рішучість заслуговують на найвищу похвалу. Ми пишаємося вашими досягненнями та впевнені, що ви готові до нових викликів та звершень. Пам'ятайте, що знання і навички, здобуті в нашому коледжі, стануть міцним фундаментом для вашого успішного майбутнього.

Ми висловлюємо щиру подяку нашим викладачам, які з дня на день вкладали свої знання, енергію та натхнення в наших здобувачів освіти. Ви – справжні наставники, які допомогли розкрити потенціал кожного та підготувати їх до дорослого життя.

Сьогодні ми відправляємо наших випускників у великий світ з найкращими побажаннями. Нехай ваш шлях буде сповнений нових можливостей, досягнень і яскравих вражень. Вірте у свої сили, мрійте і ніколи не зупиняйтесь на досягнутому.

Щиро вітаємо вас з випуском! Бажаємо вам натхнення, успіхів та щасливого майбутнього. Пам'ятайте, що наш коледж завжди буде вашим другим домом, де вас раді бачити в будь-який час.

page-up