Меню
Випускний у коледжі: святкуємо новий етап у житті фахових молодших бакалаврів
2024-06-21

Сьогодні, 21 червня 2024 року у нашому коледжі відбулася важлива подія – випускний для здобувачів освіти, які здобули ступінь фахових молодших бакалаврів. Цей урочистий захід став вінцем їхньої наполегливої праці та навчання, відкриваючи двері до нових професійних звершень.

Церемонія розпочалася з натхненних привітань начальника коледжу, який висловив гордість за випускників та подякував викладачам за їхній неоціненний внесок у навчання та виховання молодих спеціалістів. Він наголосив на важливості продовження саморозвитку та побажав випускникам успіхів у реалізації їхніх професійних амбіцій.

Святковий настрій створив яскравий танцювальний номер від здобувачі освіти, який додав події особливого колориту та емоційного забарвлення.

Ми щиро вітаємо всіх випускників з успішним завершенням навчання та бажаємо їм великих досягнень у професійній діяльності. Нехай здобуті знання та навички стануть міцною основою для їхнього майбутнього, а новий етап життя буде сповнений яскравих можливостей та вдалих рішень.

page-up