Меню
Захист курсових робіт здобувачами освіти спеціальності "Електроенергетика, Електротехніка та Електромеханіка" з освітньої компонети "Електричні машини"
2024-06-19

17 червня на базі ВСП «Криворізький фаховий коледж НАУ» було проведено традиційний захід: захист курсових робіт здобувачами освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» під керівництвом старшого викладача, к.т.н. Цвіркуна С.Л.

Курсова робота є однією з найефективніших форм дослідницької роботи студентів. Завдяки виконанню курсової роботи майбутні фахівці з електроенергетики, електротехніки та електромеханіки мали можливість продемонструвати свої знання, навички та науково-творчий потенціал.

Під час захисту здобувачами освіти групи 235 продемонстрували вміння публічно презентувати та відстоювати свої ідеї, вміння презентувати себе як майбутніх спеціалістів на ринку праці. Засвідчили ґрунтовне володіння теоретичним матеріалом, уміння вирішувати поставлені перед ними завдання, що є необхідною умовою подальшого професійного становлення.

Під час захисту комісія оцінювала не тільки якість виконаної здобувачем освіти курсової роботи, а й рівень знань та набутих навичок щодо висвітленої теми, вміння логічно і аргументовано викладати думки, відповідати на запитання, обґрунтовувати власну точку зору.

Це не просто етап в процесі навчання, який треба пройти швидше, – це важливий досвід, який в майбутньому обов’язково стане в пригоді при захисті дипломних робіт.

Вітаємо доповідачів із успішним захистом курсових робіт та бажаємо нових наукових здобутків.

page-up