Меню
Нові традиції - нові можливості: про проведення першої міської олімпіади з української мови на базі ВСП "КРФК НАУ"
2024-04-30

27.04.2024 року у ВСП «КРФК НАУ» було проведено І міську олімпіаду з української мови серед учнів 9-х класів.

До участі було запрошено майбутніх випускників дев’ятих класів загальноосвітніх навчальних закладів міста та осіб, що їх супроводжуватимуть (вчителів української мови, класних керівників тощо).

Загалом у заході взяло участь 30 конкурсантів та 3 вчителі.

Незважаючи на постійні тривоги, усі учасники змогли зануритись у атмосферу насиченого життя коледжу. Окрім заходів, запланованих в межах проведення олімпіади, усі присутні мали змогу відвідати виставку зразків науково-технічної творчості, авіаційно-технічну базу коледжу.

Сам захід було розпочато в затишній аудиторії. Але завершувати олімпіаду довелось в укритті. Проте це не завадило конкурсантам продемонструвати свої знання та уміння.

Усі учасники олімпіади отримали подяки та брендованіподарунки. Вчителі, що супроводжували конкурсантів, мали змогу прослухати семінар «ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ: від ЗНО до НМТ», за результатами якого отримали 6-годинні сертифікати.

Призери олімпіади були нагороджені дипломами різних ступенів, цінними подарунками у вигляді унікальних виробів із символікою ВСП «КРФК НАУ», сертифікатами з 25- та 50-відсотковою знижкою при проходженні інтенсивних підготовчих курсів на базі коледжу, а також сертифікатами з бонусними рейтинговими балами при вступі до авіаколеджу.

Щиро вітаємо переможців! Бажаємо подальших успіхів та очікуємо на майбутню співпрацю в межах нашого навчального закладу!

page-up