Меню
Іщенко Л.Ф.

АВТОБІОГРАФІЯ

Іщенко Людмила Федорівна випускниця Одеської національної академії зв`язку ім.О.С.Попова за спеціальністю «Економіка підприємств».

Почала свій науковий шлях в 2002 році, вступивши до аспірантури Одеської національної академії зв`язку ім.О.С. Попова за спеціальністю «Економіка транспорту і зв`язку». Під час навчання в аспірантурі працювала методистом навчально-методичної лабораторії академії та на кафедрі «Економіки підприємств та корпоративного управління». Результатом навчання в аспірантурі став захист дисертації «Розробка системи моніторингу ринку послуг мережі Інтернет» на здобуття вченого ступеню кандидата економічних наук за спеціальністю «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)».

Після отримання диплому кандидата економічних наук продовжила свою роботу на кафедрі «Економіки підприємств та корпоративного управління» Одеської національної академії звязку ім.О.С. Попова де викладала наступні дисципліни: «Економіка зв`язку», «Методологія наукових досліджень», «Економічне обґрунтування діяльності фірми», «Контролінг», «Фінансовий менеджмент». Під керівництвом Іщенко Л.Ф. захищено 15 дипломних робіт на здобуття кваліфікації «спеціаліст» і 4 «магістр».

В період з 2008 по 2009 рр. виконувала обов`язки секретаря кафедри «Економіки підприємств і корпоративного управління» інституту Менеджменту і Економіки Одеської національної академії зв`язку ім.О.С. Попова.

В 2011-2013 рр. працювала на кафедрі «Економічного аналізу і фінансів» Криворізького технічного університету, викладаючи дисципліни «Економічний аналіз», «Фінансовий менеджмент», «Грошово-кредитні системи зарубіжних країн», «Санація підприємства». В цей період була залучена до роботи в державній екзаменаційній комісії з захисту дипломів за спеціальністю «Фінанси». Під керівництвом Іщенко Л.Ф. було захищено 12 робіт на здобуття кваліфікації «спеціаліст» і 2 магістерські роботи.

З 2012 року к.е.н. Іщенко Л.Ф. почала свою діяльність в Криворізькому коледжі Національного авіаційного університету на предметній комісії економічних дисциплін.

З 2013 року є членом всесвітньої освітньої мережі EduNet компанії Phoenix Contact (Німеччина), в результаті чого пройшла стажування в головному офісі компанії в м.Бад Пірмонт (Сеrtificate training course for EduNet Members). Пройшла стажування на підприємстві ТОВ «Прогрессор» 22.04-22.05.2019 р. довідка №22/01 від 22.05.2019 р. та курси «Бухгалтерський облік підприємства з застосуванням програми «1С «Бухгалтерія 8.3» жовтень-листопад 2018 р. (сертифікат ЦБС 00120).

За період наукової діяльності було опубліковано понад 20 наукових робіт, 2 статті, що підлягають індексуванню в наукометричній базі SCOPUS та Web of Sciens, колективна монографія «Resource-saving technologies of raw-material base development in mineral mining and processing» ISBN 978-973-741-694-0, УДК 622.002.

Основний напрям наукової роботи – конвергенція технічних і економічних наук, системний підхід та системний аналіз в управлінні підприємствами різних галузей господарства.

Іщенко Л.Ф. як викладач і як науковець активно залучає здобувачів освіти до наукової діяльності. А отримані наукові результати впроваджує під час викладання навчальних дисциплін.

page-up