Меню
Звіт Волонтерська діяльність

Студенти та курсанти не тільки навчаються у коледжі, але і приймають активну участь у художній самодіяльності та у різних благодійних заходах. До ціх важливих справ своїм власним прикладом їх долучають працівники коледжу. Завідувач ЗОП Ковальчук Олена Леонідівна протягом багатьох років разом з курсантами збирала та відвозила допомогу мешканцям окупованих територій та школярам. Допомагала захисникам, які знаходились на передовій і відвозила ліки у шпиталі.

Вже стало доброю традицією - кожного року керівник гуртка Слізова К.М. разом з курсантами художньої самодіяльності готує новорічну казку для дітей позбавлених батьківського піклування. Організовують та проводять святкові вечори, тематичні заняття, на яких діляться власним досвідом із свого життя.

До Дня захисту дітей проводять щорічні цікаві розважальні заходи, різноманітні змагання, вікторини та нагороджують призами та солодкими подарунками.

Кожного літа в музей та НАТБ коледжу приїздять діти на екскурсії з реабелітаційних центрів міста та прилеглих криворізьких районів. На екскурсіях дітям розповідають про історію заснування нашого коледжу та показують діораму визволення міста під час Другої світової війни. Діти мають можливість посидіти за штурвалом літаків, які знаходяться на НАТБ. На свято Івана Купала колектив художньої самодіяльності коледжу приймає учать у благодійних заходах міста. На цих заходах наші студенти та курсанти проводять концерти, співають власні пісні, грають на музичних інструментах, розмальовують всіх бажаючих аквагримом.

Разом з курсантами організовували благодійну акцію «Старість – в радість» у супроводі святкового концерту, надали подарунки самотнім людям похилого віку.

В актову залу на загальну класну годину для курсантів 3 -го курсу було запрошено волонтерів та учасника АТО, які розповідали про важливість волонтерського руху для підтримки бойового духу нашим бійцям.

Багато років наші курсанти разом з вихователями гуртожитків допомагали у вирішенні побутових питань сім’ям ветеранів ВВВ.

На весняних канікулах, при підтримці Рудої А.М. та Старчі О.М., було організовано та проведено екскурсію на острів «Хортиця» (м.Запоріжжя) для дітей позбавлених батьківського піклування з м. Апостолове. Також діти відвідали конну виставу із козаками від якої діти були в неймовірному захваті!

Керівник гуртка разом з курсантами приймає участь у міських ярмарках на яких продають зроблені власноруч прикраси, різноманітні товари і всі вилучені кошти передають на благодійні справи.

Взимку було проведено ярмарок солодощів, який провели на території коледжу, всі зібрані кошти були передані на лікування нашому випускнику.

В клубі коледжу працівники разом із курсантами плели маскувальні сітки, які передавали разом із листам через волонтерів на передову. Солдати, на знак вдячності та пошани підписали великий прапор України та подарували нашим курсантам, який зараз знаходиться в музеї коледжу.

В Будинку офіцерів курсанти проводили благодійні концерти для підняття бойового духу солдат, приймали участь у концерті «Фест волонтер», який проходив в парку ім. Мершавцева.

Наші курсанти приймають участь у екологічних проектах щодо покращення навколишнього середовища та благоустрою.

page-up