Меню
Зустріч менеджера із зовнішньоекономічної діяльності компанії Hegelmann Group зі здобувачами освіти спеціальності 275 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)» фахової передвищої освіти

07.12.2023 на цикловій комісії менеджменту, логістики та транспортної інфраструктури було проведено зустріч здобувачів освіти 4 курсу спеціальності 275 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)» фахової передвищої освіти з менеджером із зовнішньоекономічної діяльності компанії Hegelmann Group Касумовою (Васильченко) Роксоланою Олегівною, яка є випускницею за спеціальністю 073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (2022) і спеціальністю 275 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)» фахової передвищої освіти (2020).

Зустріч організовано завідувачем відділення «Транспортні технології» Кравчук Наталею Василівною і головою циклової комісії менеджменту, логістики та транспортної інфраструктури, к.е.н. Смирновою Надією Вікторівною.

На зустрічі також були присутні: голова циклової комісії радіотехніки та електромеханіки, к.т.н. Цвіркун Сергій Леонідович, викладач циклової комісії менеджменту, логістики та транспортної інфраструктури Федорова Олена Сергіївна, викладач циклової комісії іноземної мови Квітко Ганна Олександрівна.

Касумова Р.О. поділилася зі здобувачами освіти інформацією щодо особливостей роботи логіста і менеджера із зовнішньоекономічної діяльності в компанії Hegelmann Group, а також окремо зупинилася та значенні фахових знань з таких галузей як «Транспорт» і «Управління та адміністрування» у професійній діяльності логіста і менеджера, наголосивши на вмінні презентувати себе як майбутнього фахівця під час співбесіди.

page-up