Меню
Міждисциплінарне бінарне заняття

27.11.2023 на цикловій комісії менеджменту, логістики та транспортної інфраструктури у навчальній групі 725 спеціальності 073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з освітньої компоненти «Кадровий менеджмент» (тема «Елементи і напрями кадрової політики підприємства») і навчальних групах 7-001, 7-002, 711 спеціальності 275 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)» фахової передвищої освіти з освітньої компоненти «Основи менеджменту» (тема «Східна модель менеджменту») викладачем, головою циклової комісії менеджменту, логістики та транспортної інфраструктури, к.е.н. Смирновою Надією Вікторівною і директором магазину ювелірної мережі «Укрзолото» Мельник Ангеліною Дмитрівною проведено міждисциплінарне бінарне заняття – оглядову лекцію.

Метою заняття стало ознайомлення здобувачів освіти з нормами корпоративної культури конкретно взятого підприємства в частині використання ним світових надбань мотивації персоналу і елементів кадрової політики.

Так, Мельник А.Д, як представник керуючої системи підприємства, розповіла про особливості проведення «молекулярного» аналізу діяльності, сутність якого зводиться на визначення сильних і слабких сторін роботи підприємства, а в першу чергу – виявлення недоліків в роботі працівників. Надалі було встановлено взаємозв’язок між нормами корпоративної культури, системою мотивації персоналу і кінцевими результатами його праці.

Враховуючи міждисциплінарний взаємозв’язок освітніх компонент «Основи менеджменту» і «Кадровий менеджмент», а також використання їх теоретичних положень в системах управління підприємствами не залежно від сфери і галузі, Мельник А.Д. наголосила на необхідності їх знання майбутніми працівниками.

page-up