Меню
Зустріч директора магазину ювелірної мережі «Укрзолото» зі здобувачами освіти спеціальності 275 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)»

27.11.2023 на цикловій комісії менеджменту, логістики та транспортної інфраструктури було організовано зустріч директора магазину ювелірної мережі «Укрзолото» Мельник Ангеліни Дмитрівни зі здобувачами освіти 1, 3 і 4 курсу спеціальності 275 «Транспорті технології (на повітряному транспорті)».

Організаторами зустрічі виступили завідувач відділення «Транспортні технології» Кравчук Наталя Василівна і голова циклової комісії менеджменту, логістики та транспортної інфраструктури, к.е.н. Смирнова Надія Вікторівна.

Мельник А.Д. розповіла здобувачам освіти про свій професійний шлях та норми корпоративної культури в магазинах ювелірної мережі «Укрзолото»: особливості та умови праці, вимоги до різних категорій працівників, норми міжособистісного спілкування та спілкування зі споживачами.

На всі запитання здобувачів освіти було надано змістовні відповіді.

Також Мельник А.Д. наголосила на важливості вивчення освітньої компоненти «Основи менеджменту» здобувачами освіти спеціальності 275 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)» та отримання повної вищої освіти для здобуття посад у галузі управління та адміністрування і подальшого професійного розвитку в цьому напрямі.

page-up