Меню
ВІДКРИТИЙ ІНТЕГРОВАНИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ ОНЛАЙН ЗАХІД «КВІТИ У НАШОМУ ЖИТТІ»

19 квітня в онлайн форматі був проведений відкритий інтегрований навчально-виховний захід «Квіти в нашому житті». Організаторами проведення були викладачі трьох навчальних закладів: Юлія ЧЕРНУШКІНА, викладач біології та екології ВСП «Криворізький фаховий коледж Національного авіаційного університету»; Юрій АШУРКО, викладач української літератури ЗВО «Криворізький будівельний коледж»; Олександр УГЛИЦЬКИЙ, викладач зарубіжної літературиКЗ «Криворізький обласний фаховий музичний коледж».

Метою заходу було ознайомлення студентів з окремими віршами про квіти українських та зарубіжних поетів. Ознайомити також їх з окремими сортами квітів, особливостями висіювання та догляду за цими квітами.

При проведенні відкритого заняття викладачами використано інформаційно-комунікаційні технології та інтерактивні методи навчання (метод вправ, евристичний), різноманітні форми роботи з групою. Широко показані міждисциплінарні зв’язки таких дисциплін, як «Біологія», «Українська література» та «Зарубіжна літератур». Здобувачі освіти активно залучалися в процес вирішення проблемних питань та виконання завдань, це в свою чергу, стимулювало належний рівень інтеграції та високий рівень засвоєння здобутих знань.

Чернушкіна Ю.Г. щиро вдячна здобувачам освіти 3013 групи, зокрема, Семерязі Софії, Білику Ярославу та Мусієнку Олександру, а також гостям за активну участь і створення доброзичливої атмосфери заняття.

page-up