Меню
ОНЛАЙН-КУРС Prometheus «CASE STUDY: як вирішувати складні завдання в бізнесі та в житті»

ОНЛАЙН-КУРС Prometheus

«CASE STUDY: як вирішувати складні завдання в бізнесі та в житті»

2023-02-23

Викладач кафедри КСМ Ірина ГЛАДИШ успішно пройшла та завершила онлайн-курс «CASE STUDY: як вирішувати складні завдання в бізнесі та в житті», та отримала відповідний сертифікат на 15 годин (0,5 кредит ЄКТС).

Проєкт «Skills Up Camp» реалізовується громадською організацією CASERS у рамках програми «Мріємо та діємо», впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID – US Agency for International Development та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну Разом – БУР, Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності», Making Cents International, Міжнародний республіканський інститут – IRI Ukraine та Zinc Network.

КУРС ПРИЗНАЧЕНИЙ ДЛЯ:

  1. Студенти та випускники - Ви перестанете думати, де взяти перший практичний досвід та чим вразити роботодавців, щоб нарешті знайти класну роботу.
  2. Викладачі університетів - Ви дізнаєтеся, як студенти можуть розвивати практичні навички через метод сase study та отримувати додаткову мотивацію.
  3. Фахівці - Ви навчитеся вирішуйте кейси підвищеної складності, щоб посилити своє резюме та податися на вакансії в ТОП-компанії.

ПЕРЕЛІК КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ, ЩО ВДОСКОНАЛЮВАТИМУТЬСЯ/ НАБУВАТИМУТЬСЯ

- генерувати нові ідеї та працювати з гіпотезами;

- шукати та критично оцінювати інформацію, аналізувати та робити висновки;

- збирати команду, будувати її роботу та вирішувати міжособистісні конфлікти;

- готувати презентацію та презентувати свої ідеї;

- думати як ТОП-менеджер - під час навчання, роботи та в повсякденному житті.

page-up