Меню
272 Авіаційний транспорт Періодичні видання

Періодичні видання для спеціальності 272 Авіаційний транспорт

IMG_256

Advances in Аerospase Technology (Досягнення авіаційно-космічної технології)

Науковий журнал Advances in Аerospase Technology – Досягнення авіаційно-космічної технології) заснований у 1996 р. та є правонаступником журналу "Proceedings of the National Aviation University" – “Вісник Національного авіаційного університету”(що видавався до 2021 р.). Засновник та видавець – Національний авіаційний університет.

Друкує оригінальні наукові статті, які містять результати експериментальних і теоретичних досліджень та не перебувають на розгляді для опублікування в інших видання

Мова видання: англійська.

Посилання на сайт: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/issue/arc

IMG_256

Електроніка та системи управління

Журнал заснований у 2003 році, до 2010 року виходив під назвою "Наукові праці Національного авіаційного університету. Серія "Електроніка та системи управління", з 2010 року виходить як журнал "Електроніка та системи управління".

Науковий журнал «Електроніка та системи управління» призначений для публікації оригінальних статей, що містять результати експериментальних і теоретичних досліджень у галузях: теорія та методи оброблення сигналів, системи автоматичного керування, автоматизовані системи проектування, транспортні системи, математичне моделювання процесів та систем.

Мова видання: українська, російська, англійська.

Посилання на сайт: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/ESU/issue/archive

http://kit.nau.edu.ua/upload/journal.jpg

Наукоємні технології

В Україні у Національному авіаційному університеті (м. Київ) з 2008 року видається науковий журнал «Наукоємні технології» (“Science-Based Technologies”).

Проблематика журналу у галузі технічних наук: Інформаційні технології, кібербезпека; Екологія, хімічна технологія, біотехнології та біоінженерія; Електроніка, телекомунікації та радіотехніка; Транспорт, транспортні технології.

Мова видання: українська, англійська.

Посилання на сайт: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/SBT/issue/archive

https://scinn.org.ua/sites/default/files/1-1.jpg

Наука та інновації

Видання науково-практичного журналу Національної академії наук України «Наука та інновації» започатковано у 2005 році. Основну увагу приділено висвітленню проблем інноваційної політики в Україні, результатів перспективних досліджень та новітніх розробок інститутів Національної академії наук України, університетів та інших організацій, а також питань комерціалізації наукових проектів і впровадження їх у виробництво.

Мова видання: українська, англійська.

Посилання на сайт: https://scinn-eng.org.ua/ojs/index.php/ni/issue/archive

Юридичний вісник. Повітряне і космічне право : наукові праці Національного  авіаційного університету / Засновник Нац. авіаційний ун-т; Гол. ред. Р. А.  Калюжний.– Київ : НАУ, Наукові праці Національного авіаційного  університету. Серія :

Наукові праці Національного авіаційного університету. Серія: «Юридичний вісник «Повітряне і космічне право».

Серія: Юридичний вісник «Повітряне і космічне право» – це рецензований правовий журнал, який публікує оригінальні наукові та оглядові статті авторів з різних країн світу  із актуальних проблем сучасної юридичної науки. Пріоритетними завданнями  даного видання є: публікація результатів наукових досліджень із розширення і модернізації наукових досліджень у галузі юридичної науки, якісного зростання фахової майстерності правників, доручення  практикуючих юристів до обговорення та вирішення  важливих питань  усіх галузей юриспруденції, обмін науковим досвідом та популяризація вітчизняних наукових надбань, ознайомлення з новітніми методиками  викладання юридичних дисциплін, інтеграція української юридичної науки та освіти у світовий освітній і дослідницький простір.

Посилання на сайт: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/UV/issue/archive

IMG_256

Проблеми тертя та зношування

У збірнику наводяться результати наукових досліджень у галузі тертя та зношування, розглядаються актуальні питання теорії тертя та зношування, сучасні методи дослідження процесів, які розвиваються на поверхневих шарах контактуючих тіл під час тертя, а також методи підвищення зносостійкості матеріалів та відновлення поверхонь деталей. 

Збірник призначено для наукових та інженерно-технічних працівників, які займаються питаннями тертя та зношування.

Мова видання: українська, російська, англійська.

Посилання на сайт: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/PTZ/issue/archive

page-up