Меню
172 Телекомунікації та радіотехніка Періодичні видання

Періодичні видання для спеціальності 172 Телекомунікації та радіотехніка

IMG_256

Наукоємні технології

В Україні у Національному авіаційному університеті (м. Київ) з 2008 року видається науковий журнал «Наукоємні технології» (“Science-Based Technologies”).

Проблематика журналу у галузі технічних наук:

  • інформаційні технології, кібербезпека;
  • екологія, хімічна технологія, біотехнології та біоінженерія;
  • електроніка, телекомунікації та радіотехніка;
  • транспорт, транспортні технології.

Мова видання: українська, англійська.

Посилання на сайт: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/SBT/issue/archive

IMG_256

Електроніка та системи управління

Журнал заснований у 2003 році, до 2010 року виходив під назвою "Наукові праці Національного авіаційного університету, з 2010 року виходить як журнал "Електроніка та системи управління".

Науковий журнал «Електроніка та системи управління» призначений для публікації оригінальних статей, що містять результати експериментальних і теоретичних досліджень у галузях: теорія та методи оброблення сигналів, системи автоматичного керування, автоматизовані системи проєктування, транспортні системи, математичне моделювання процесів та систем.

Мова видання: українська, російська, англійська.

Посилання на сайт: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/ESU/issue/archive

IMG_256

Серія: Юридичний вісник «Повітряне і космічне право»

У правовому журналі висвітлено результати досліджень учених університету,  провідних наукових установ України та зарубіжних країн з актуальних проблем повітряного, космічного, а також інших галузей права.

Мова видання: українська, англійська.

Посилання на сайт: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/UV/issue/archive

IMG_256

Вісник Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут». Серія: Радіотехніка. Радіоапаратобудування

Журнал публікує результати наукових досліджень з проблем створення теоретичних засад сучасної радіотехніки та радіоапаратобудування; практичної реалізації досягнень науки та технології; інтелектуалізації процесів проектування та виробництва.

Мова видання: українська, англійська.

Посилання на сайт: http://radap.kpi.ua/radiotechnique/issue/archive

IMG_256

Телекомунікаційні та інформаційні технології

В журналі висвітлюються проблеми з телекомунікації, інформаційних технологій, обчислювальної техніки.

Мова видання: українська, англійська.

Посилання на сайт: http://tit.dut.edu.ua/index.php/telecommunication/issue/archive

IMG_256

Зв’язок

«Зв'язок» - наукове періодичне видання, в якому відображено результати наукових досліджень з розробки та вдосконалення інформаційних систем, мереж та технологій у різних проблемних галузях

Мова видання: українська.

Посилання на сайт: http://con.dut.edu.ua/index.php/communication/issue/archive

IMG_256

Мікросистеми, Електроніка та Акустик

В журналі висвітлюється: твердотіла електроніка; вакуумна, плазмова і квантова електроніка; силова електроніка; теорія сигналів і систем; методи і засоби обробки сигналів і зображень; електронні системи; біомедичні прилади та системи; акустичні прилади та системи; інформаційні системи і технології; системи телекомунікації, зв'язку і захисту інформації, системи автоматизованого проектування.

Мова видання: українська.

Посилання на сайт: http://elc.kpi.ua/issue/archive

IMG_256

Радіотехніка

Збірник заснований та видається з 1965 року. Засновник – Харківський інститут гірничого машинобудування, автоматики та обчислювальної техніки, нині Харківський національний університет радіоелектроніки (ХНУРЕ).

Журнал висвітлює актуальні теоретичні проблеми радіоелектроніки; результати науково-дослідницьких робіт, передовий досвід, який визначає напрямок і розвиток наукових досліджень в області радіотехніки і радіоелектроніки; публікує матеріали наукових конференцій і нарад; інформацію про наукову роботу вузів; хронікальні і бібліографічні матеріали.

Мова видання: українська.

Посилання на сайт:https://nure.ua/ru/branch/vseukrainskiy-mezhvedomstvennyiy-nauchno-tehnicheskiy-sbornik-radiotehnika/arhiv-nomerov

page-up