Меню
123 Комп'ютерна інженерія Періодичні видання

Періодичні видання для спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія

IMG_256

Проблеми інформатизації та управління. Збірник наукових праць

Збірник присвячений актуальним проблемам побудови високопродуктивних обчислювальних систем та мереж,
рішення задач оптимізації управління технічними системами, моделювання процесів обробки формації,
оперативного планування технічного обслуговування авіаційних систем.

Мова видання: українська, російська, англійська.

Посилання на сайт: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/PIU/issue/archive

IMG_256

Наукоємні технології

Журнал видається у Національному авіаційному університеті (м. Київ) з 2008 року.

Проблематика журналу у галузі технічних наук: інформаційні технології, кібербезпека, електроніка, телекомунікації та радіотехніка, транспорт та транспортні технології, екологія, хімічна технологія, біотехнології та біоінженерія.

Мова видання: українська, російська, англійська.

Посилання на сайт: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/SBT/issue/archive

IMG_256

IMG_256

Електроніка та системи управління

Журнал заснований у 2003 році, до 2010 року виходив під назвою "Наукові праці Національного авіаційного університету. Серія "Електроніка та системи управління", з 2010 року виходить як журнал "Електроніка та системи управління".

Науковий журнал «Електроніка та системи управління» призначений для публікації оригінальних статей, що містять результати експериментальних і теоретичних досліджень у галузях: теорія та методи оброблення сигналів, системи автоматичного керування, автоматизовані системи проектування, транспортні системи, математичне моделювання процесів та систем.

Мова видання: українська, російська, англійська.

Посилання на сайт: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/ESU/issue/archive

Advances in Аerospase Technology (Досягнення авіаційно-космічної технології)

Науковий журнал Advances in Аerospase Technology – Досягнення авіаційно-космічної технології) заснований у 1996 р. та є правонаступником журналу "Proceedings of the National Aviation University" – “Вісник Національного авіаційного університету”(що видавався до 2021 р.). Засновник та видавець – Національний авіаційний університет.

Друкує оригінальні наукові статті, які містять результати експериментальних і теоретичних досліджень та не перебувають на розгляді для опублікування в інших видання

Мова видання: англійська.

Посилання на сайт: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/issue/archive

IMG_256

Інфокомунікаційні та комп'ютерні технології

Журнал «Інфокомунікаційні та комп'ютерні технології» публікує результати фундаментальних та прикладних досліджень у всіх актуальних областях інфокомунікацій та комп’ютерних технологій та надає важливу інформацію для практичного використання науковцям, інженерам, аспірантам та студентам.

В журналі публікуються статті  зарубіжних учених, що можна вважати ознакою міжнародного наукового журналу.

Мова видання: українська, російська, англійська.

Посилання на сайт: https://visn-icct.uu.edu.ua/index.php/icct/issue/archive

IMG_256

Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія

Міжнародний науково-технічний журнал “Інформаційні технології та комп’ютерна інженерія” є науковим фаховим виданням України, в якому можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора та кандидата технічних наук. 

Журнал публікує статті, що містять нові теоретичні та практичні результати в галузях технічних та природничих наук. Публікуються також огляди сучасного стану розробки важливих наукових проблем, огляди наукових та науково-практичних конференцій.

Мова видання: українська.

Посилання на сайт: https://itce.vntu.edu.ua/index.php/itce/issue/archive

IMG_256

Безпека інформації

Науковий журнал «Безпека інформації» засновано у 1995 році. Засновником та видавцем є Національний авіаційний університет.
Основною метою журналу є висвітлення результатів наукових досліджень та поширення інформації з усіх аспектів інформаційної безпеки.

Мова видання: українська, англійська.

Посилання на сайт: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/ZI/issue/archive

IMG_256

Захист інформації

Журнал «Захист інформації» присвячений висвітленню питань дослідження теоретичних, науково-технічних і технологічних проблем, пов’язаних із організацією, створенням методів та засобів забезпечення захисту інформації при її зберіганні, обробці і передачі з використанням сучасних математичних методів та інформаційних технологій.

Мова видання: українська, російська, англійська.

Посилання на сайт: https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/ZI/issue/archive

IMG_256

CHIP NEWS Ukraine

Науково-технічний журнал, що є найавторитетнішим українським виданням у галузі мікроелектроніки. На його сторінках представлені огляди, статті, схеми, рекомендації щодо застосування виробів електронної техніки, дається аналіз ринку електронних компонентів, стан та тенденції його розвитку, економічні та правові питання виробництва та сертифікації виробів електронної техніки, наводяться відомості про дистриб'юторів, українських та зарубіжних фірм-виробників.

Мова видання: українська, англійська.

Посилання на сайт: http://www.chipnews.com.ua/ru/archive/num/

page-up