Меню
Оглядова лекція "Інноваційні технології кадрової і збутової логістики" - грудень 2022

02.12.2022 викладачем, к.е.н., завідувачем кафедри менеджменту та логістики Смирновою Надією Вікторівною для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра зі спеціальності 073 «Менеджмент» проведено он-лайн оглядову лекцію «Інноваційні технології кадрової і збутової логістики».

C:\Users\DenLDI23\Downloads\Рис. 9.1.png

За умови технологізації господарських відносин сьогодення пріоритетного значення набуває побудова ефективної системи розподілу і перерозподілу ресурсів підприємства і, в першу чергу, тих, що забезпечують її функціонування, – кадрових. Саме від якісних характеристик кадрового складу підприємства залежить результативність діяльності всіх його підсистем і організації в цілому.

Збутова логістика як функціональна підсистема забезпечує реалізацію товарно-матеріальних цінностей (робіт, послуг) на ринку із послідуючою підтримкою зворотного зв’язку із споживачами.

Сучасні ж технології у сфері кадрової і збутової логістики дозволяють підприємствам досягти оптимальних результатів покращення функціонування підсистем його господарської діяльності і, відповідно, прибутковості.

page-up