Меню
Відкритий захід Федорової О.С. «Я – майбутній фахівець» 07.12.2021

07.12.2021р. викладач Федорова О.С., за технічної підтримки завідувача лабораторією Клименко С.Р., провела вікторину «Я – майбутній фахівець» приурочену до Міжнародного Дня цивільної авіації.

До участі у заході були залучені здобувачі освіти 4 курсу груп 7-081 і 7-082 (команди «Авіатори» та «Екіпаж»).

Метою проведення заходу було показати взаємозв'язок між фаховими навчальними дисциплінами; повторити та активізувати попередньо пройдений матеріал.

З цікавістю та ентузіазмом здобувачі освіти проходили всі етапи вікторини: конкурс «Авіація в ребусах», «Кросворд професійних термінів», конкурс «Авіакаси – це цікаво», помандрували Європою, вирішили «Авіаційний каламбур», та відповідально підготували домашнє творче завдання «Екскурсія цікавим містом»

A picture containing graphical user interface

Description automatically generated

Під час заходу здобувачі освіти на високому рівні продемонстрували володіння знаннями з фахових навчальних дисциплін та вміння їх застосовувати для вирішення виробних задач.

За результатами всіх конкурсів журі не змогли обрати переможця через рівність підсумкових балів, тому в запеклій боротьбі двох команд перемогли знання та якісна підготовка майбутніх фахівців.

Велика вдячність здобувачам за участь!

Бажаємо Вам щоб кожна смуга у Вашому житті була лише злітною!

До нових зустрічей!

page-up