Меню
Участь викладачів циклової комісії «Професійно-орієнтованих дисциплін та програмного забезпечення» у науково-практичній онлайн-конференції на тему «Підвищення мотивації студентів під час вивчення інформатики та комп`ютерних дисциплін»

01 грудня 2021 року відбулося засідання  обласного методичного об'єднання викладачів інформатики та комп'ютерної техніки. Засідання ОМО  проходило онлайн у додатку Google Meet на якому були присутні викладачі Рубан Т.М., Дроздова А.М., Терьошина С.С., Даценко С.Ю., Новік Т.М., Руда А.М.

Викладачі циклової комісії «Професійно-орієнтованих дисциплін та програмного забезпечення» прийняли участь у науково-практичній конференції на тему: «Підвищення мотивації студентів під час вивчення інформатики та комп’ютерних дисциплін».

Були розглянуті наступні теми:

  1. Сучасні методи проведення «привабливого» заняття. 
  2. Створення та проведення веб-квестів для підвищення мотивації навчання інформатиці та комп’ютерній техніці.
  3. Аналіз результатів дослідження «Мотивація студентів коледжу щодо вивчення інформатики та комп’ютерних дисциплін».
  4. Бінарний урок як мотивація до пізнавальної активності здобувачів освіти
  5. Мотивація як шлях залучення здобувачів освіти до навчально-пізнавальної діяльності під час вивчення інформатики та комп'ютерних дисциплін.
  6. Особливості викладання спеціальних дисциплін під час змішаного навчання.
  7. Ресурси Програми академій Cisco як засіб підвищення мотивації навчальної діяльності студентів.
  8. Використання комп'ютерного моделювання як засобу мотивації студентів до науково-дослідницької роботи.
  9. Використання онлайн-платформи Canva для пізнавальної активності здобувачів освіти під час вивчення вибіркового модуля «Графічний дизайн».

Screenshot_2021-12-01-14-14-56-097_com.google.android.gmScreenshot_2021-12-01-14-54-36-601_com.google.android.apps.meetings

page-up