Меню
Успішне закінчено онлайн-курсу «Критичне мислення для освітян», наданого через платформу масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» викладачем Гладиш І.А.

Викладачем кафедри «Комп’ютерні системи та мережі» Гладиш І.А. було успішно пройдено за закінчено (отримання сертифікату) онлайн-курс для викладачів, наданий через платформу масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» (30 годин).

Напрям навчання

Професійний розвиток педагогічних та науково-педагогічних працівників з питань розвитку критичного мислення, основ розуміння пам'яті, ефективних способів навчання, ефективного планування освітнього процесу.

Перелік компетентностей, що вдосконалюватимуться/набуватимуться

Загальні: знання і розуміння сучасних тенденцій розвитку освіти, критичне та системне мислення, здатність логічно обґрунтовувати позицію, здатність співпрацювати з іншими людьми.

Фахові: професійно-педагогічна, інформаційно-комунікаційна, інноваційно-дослідницька, методична, компетентності з інформальної освіти та професійно-особистісного розвитку, емоційно-етична компетентність.

Критичне мислення та освітній процес, побудований на його засадах, за останні 10 років стали основою освітніх реформ у провідних країнах Європи.

Онлайн-курс «Критичне мислення для освітян» дозволяє опанувати стратегії та процедури критичного мислення, дає змогу підвищити особистісну ефективність та успішність ухвалених рішень, методологічну підготовку й сприятиме успішності вашої викладацької діяльності, застосовувати стратегії та процедури критичного мислення для розв'язування проблемних задач та самовдосконалення.

page-up