Меню
Пишайся своїм вибором (ЦК ПС та АД)

Для підвищення інтересу до майбутньої професії у здобувачів освіти перших та других курсів, викладачами кафедри «Повітряних суден та авіадвигунів», Кравчуком І.М. та Рибаком Д.П. було організовано екскурсію до міжнародного аеропорту «Дніпро», де базується один з підрозділів авіакомпанії Windrose, бо краще один раз побачити чим сто разів почути. Здобувачі освіти ознайомились з роботою по обслуговуванню та ремонту літаків, та підготовкою їх до вильоту, з сучасним обладнанням яке використовується авіаційним персоналом, зі структурою підприємства, обов’язками підрозділів, та з усім іншим з чим доведеться зіштовхнутися їх як майбутнім спеціалістам після закінчення коледжу.

F:flesh
azgruzkaUbuntu_userСайт_колледжа_downloadsВласенков71image1.jpeg

F:flesh
azgruzkaUbuntu_userСайт_колледжа_downloadsВласенков71image2.jpeg

Екскурсію проводив начальник зміни служби забезпечення технічного обслуговування Співак Олексій Васильович, разом з викладачами здобувачі освіти оглянули літаки ( Embraer 145, 195 та Airbus 321), які експлуатуються авіакомпанією «Windrose», їх особливості конструкції (стійок шасі, механізацію крила, розташування обладнання гідравлічних та паливних систем) та їх технічне обслуговування.

F:flesh
azgruzkaUbuntu_userСайт_колледжа_downloadsВласенков71image3.jpeg

F:flesh
azgruzkaUbuntu_userСайт_колледжа_downloadsВласенков71image4.jpeg

F:flesh
azgruzkaUbuntu_userСайт_колледжа_downloadsВласенков71image5.jpeg

Цей захід побудив багатьох здобувачів освіти на проходження виробничої практики саме в цій авіакомпанії і можливо на подальше працевлаштування.

F:flesh
azgruzkaUbuntu_userСайт_колледжа_downloadsВласенков71image6.jpeg

Компанія Windrose є однією з провідних авіакомпаній України, що виконує перевезення по всій країні, і тому співпраця керівництва компанії та коледжу відкриває горизонти у вигляді проходження КПК викладачів, проходження практик курсантів а також екскурсій накшталт цієї.

F:flesh
azgruzkaUbuntu_userСайт_колледжа_downloadsВласенков71image7.jpeg

page-up