Меню
Науковий семінар "Тайм-менеджмент"

28.10.2021 викладачем, завідувачем кафедри менеджменту та логістики, к.е.н. Смирновою Надією Вікторівною для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» проведено науковий семінар «Тайм-менеджмент».

Метою даного заходу було ознайомлення здобувачів вищої освіти із сутністю та методами управління часом, а також обговорення особистісних варіантів ефективного розподілу навчального, робочого і вільного часу.

Сучасне інформаційно-технологічне суспільство вимагає від індивіда, задіяного в процесі створення ВВП, раціонального розподілу свого часу, в протилежному випадку чого виникає синдром хронічної втоми, що, в свою чергу, негативно впливає на результативність роботи економіки країни в цілому.

Тайм-менеджмент як частина загальної теорії управління є набором методичних заходів, спрямованих на керування часом, його оптимальний розподіл, в результаті якого економічний суб'єкт досягає як вчасного виконання навчальних і виробничих завдань, так і з користю використовує свій вільний час на відпочинок і саморозвиток.

page-up