Меню
Відділення "Експлуатації та ремонту авіатехніки"

Відділення експлуатації та ремонту авіатехніки функціонує в структурі навчального відділу з 01 вересня 2020 року шляхом реорганізації двох відділень: «Авіаційної електроніки» та «Авіаційного транспорту», які незалежно функціонували протягом декількох років. Відділення здійснює підготовку фахівців за денною та заочною формами навчання за наступними спеціальностями та освітньо-професійними програмами освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» та освітнього ступеня «Бакалавр».

Фаховий молодший бакалавр

Спеціальність 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Освітньо-професійна програма – «Електрозабезпечення промислових підприємств та цивільних споруд»

Спеціальність 173 «Авіоніка» Освітньо-професійна програма – «Авіоніка»

Спеціальність 272 «Авіаційний транспорт» Освітньо-професійна програма – «Авіаційний транспорт»

Бакалавр

Спеціальність 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Освітньо-професійна програма – «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

Спеціальність 272 «Авіаційний транспорт» Освітньо-професійна програма – «Авіаційний транспорт»

Програми навчання розроблені таким чином, що курсанти отримують актуальні академічні знання разом з практичними навичками, а це готує майбутніх фахівців до здорової конкуренції на сучасному ринку праці.

Контактна інформація Завідувач відділення – Ситник Сергій Олександрович моб.тел.: +38(097) 930 69 24 Каб. 2-105, Туполєва 1, Кривий Ріг, Дніпропетровська область, Україна

page-up