Меню
Загальна інформація Циклова комісія іноземної мови

Ласкаво просимо на сторінку циклової комісії іноземної мови відділення «Транспортні технології» ВСП «Криворізький фаховий коледж Національного авіаційного університету»!

Циклова комісія забезпечує викладання дисциплін «Іноземна мова» та «Іноземна мова за професійним спрямуванням» на всіх спеціальностях денної та заочної форми навчання.

Знання мов розширює світогляд кожної людини, збільшує діапазон її можливостей, сприяє її культурній, соціальній, професійній адаптації і реалізації.
Важливість цих завдань усвідомлюють викладачі циклової комісії іноземної мови, до складу якої входять 6 фахівців, об’єднаних спільною метою: створити комфортне лінгвістичне освітнє середовище, що дозволить майбутнім фахівцям сформувати необхідні компетентності,  в першу чергу, професійні і комунікативні.

Методичний доробок викладачів комісії складається з різних видів та форм роботи: круглі столи, науково-теоретичні та науково-практичні конференції, семінари, які сприяють підвищенню рівня професійної майстерності викладачів. Їх тематика досить різноманітна:

« Застосування інформаційних технологій навчання у професійній діяльності викладача іноземних мов.»

«Система оцінювання якості знань студентів з іноземної мови.»

«Формування професійної мовленнєвої компетентності студентів немовних спеціальностей за допомогою аудіювання.»

«Застосування інформаційних технологій навчання при вивченні іноземної мови за професійним спрямуванням.»

«Особливості використання аудіовізуальних матеріалів у процесі формування комунікативної компетенції студентів немовних спеціальностей.»

«Організація самостійної роботи з іноземної мови з використанням комп’ютерних технологій.»

  Традиційно циклова комісія іноземних мов проводить щорічний тиждень іноземної мови для курсантів всіх спеціальностей коледжу, під час якого відбуваються конкурси, що спрямовані на підвищення зацікавленості здобувачів освіти у вивченні іноземної мови та удосконалюють навички з професійної мовної комунікації.

D:сайт 010421ХаритоненкоПрезентации1.jpg

D:сайт 010421ХаритоненкоПрезентации 4.jpg

D:сайт 010421ХаритоненкоЗОП 1.jpg

D:сайт 010421ХаритоненкоАвионика2.jpgD:сайт 010421ХаритоненкоАвионика 4.jpgD:сайт 010421Харитоненкоавионика 3.jpg

Сучасний світ дуже швидко оновлюється,  освітній простір не має права відставати від вимог світової спільноти. Новітні технології навчання у поєднанні з традиціями класичної педагогіки  є запорукою якісних знань майбутніх фахівців. Тому, у 2010 році на цикловій комісії було створено банк аудіовізуального супроводження, який безперервно поповнюється новими матеріалами, до створення та пошуку яких залучаються курсанти відповідних спеціальностей. Створення та поповнення банку аудіовізуальних засобів відбувається у процесі творчої співпраці викладачів циклової комісії та курсантів та є головним мотивуючим фактором при виконанні самостійної роботи здобувачів освіти. Банк складається з поєднання аудіо та відеоматеріалів, а також комплексу електронних тестів, що стали дуже актуальними під час дистанційного навчання.

Рівень викладацької майстерності підтверджує активна участь викладачів циклової комісії в роботі міського методичного об’єднання та щорічні перемоги курсантів коледжу в регіональних олімпіадах та міських конкурсах. Так, десятий рік поспіль, згідно з планом заходів методичного об’єднання південного регіону і з метою виявлення рівня підготовки студентів з англійської мови, розвитку та реалізації їх здібностей, стимулювання творчого самовдосконалення та вміння реалізувати проектні технології проводиться міський конкурс з англійської мови “Simply the best”.

D:сайт 010421Харитоненкофотоотчет конкурс 2019-2турСлайд1.JPG

D:сайт 010421Харитоненкофотоотчет конкурс 2019-2турСлайд2.JPG

D:сайт 010421Харитоненкофотоотчет конкурс 2019-2турСлайд3.JPG

D:сайт 010421Харитоненкофотоотчет конкурс 2019-2турСлайд4.JPG

Викладачі циклової комісії постійно працюють над удосконаленням методики проведення навчальних занять та позааудиторних заходів, підвищенням професійної майстерності, вивчають і впроваджують новітні педагогічні технології.

Проблема, над якою працює колектив циклової комісії іноземної мови: «Впровадження інноваційних технологій у освітній процес та їх вплив на якість знань та умінь здобувачів освіти».

page-up