Меню
Звіт наукової секції «Інтелектуальне товариство» 2019-2020

У роботі наукової секції «Інтелектуальне товариство» ми зосереджуємось на пошуку та розкритті наукового потенціалу курсантів, залученні їх до наукової діяльності.

У склад нашої секції входять курсанти гр. 3-087 – Зайцев К., Коровко Дмитро О., гр.3-067 – Зубаненко Вiкторiя. За звітний період роботи секції курсанти брали участь у конкурсах, олімпіадах та інших заходах міського та регіонального рівнів.

Учасники секції Коровко Д. (гр.. 3-087), Зубаненко В.(гр..3-067) отримали сертифікати за участь у V Регіональній конференцій науково-творчих робіт студентів та викладачів «Козацтво – традиції через роки!» за виконання музичного твору «Козацька похiдна» та дослідницьку роботу « Жiнка в українськiй історії» Ця конференція була освітлена на міському інтернет-порталі «0564».

У квітні 2020 року в коледжі в заочному режимi проходила Х1 Всеукраїнська наукова-практична конференція «Авіація і космонавтика». Матеріали конференції були викладені також на сайті «0564» Курсант Коровко Дмитро (гр.3-087) отримав сертифікат за наукову доповідь «Розробка квадрокоптеру з камерою».Тези надрукованi в збiрнику наукових робіт.

Члени нашої секції активно співпрацюють з творчою інтелігенцією міста.

Як керівник наукової секції і викладач я підвищую і удосконалюю свій професійний рівень; активізую пізнавальну діяльність курсантів шляхом пошуку обдарованих та заохочую їх до активної і наукової роботи.

Разом з вихователем Іваніним В.П. підготовлений в електронному варiантi черговий випуск альманаху «Сімейний альбом»; залучаємо до цієї роботи курсантів, викладачів та видатних особистостей нашого міста .

Окремо готується до видання альманах творчих робіт курсантів коледжу.

page-up